Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без разлика што има омраза од некои членови на форумов кон Јуве и се радуваат на негови неуспеси во Европа (а ги има многу во последно време), јас неколку години (5-6 да бидам попрецизен) ги поддржувам тимовите од Калчото во европските натпреварувања. Арно ама кога најдоброто од Италија не може да направи успех во втора лига Европа, тури и пепел на лигава. Ти ебам и титула и перика и се по список![]()
E ako de vazno se smeevte.
Dali vie ili onoj sto se ubacuvase vo temata. Mene mi e toa sto premnogu se precenuvate.
Uste 10 godini nema da se vratat 4 mesta vo ls. Napoli kolku pari potrosija pak nisto. Ke ja vidime i Roma.![]()
Види бе, за четири места муабет правиш! Абе овие кај да е 2 места ќе имаат, ти за четири зборишE ako de vazno se smeevte.
Dali vie ili onoj sto se ubacuvase vo temata. Mene mi e toa sto premnogu se precenuvate.
Uste 10 godini nema da se vratat 4 mesta vo ls. Napoli kolku pari potrosija pak nisto. Ke ja vidime i Roma.![]()
Јас сум фрустриран вечерва од факинг Јуве и на сите страни се расфрлам со постови. Криво ми е што се прибрав од кај другар од куќа (скара, пиво и сите салтанати+ ќе го гледавме фудбалот) и сега место не ме држи и нема што друго да правам освен да искалувам бес овдека.Ти пак како се замараш небаре во Италија живееш и си Италјанец..па тие самите во Италија не се замараат за нивните колку вие тука ебаве Македонците......Гледајси го Јувентус и то е то..јас на пример само Интер гледам што ќе напрај..а Јувентус и Милан шо сакат нека прат посекако не се замарам со нив
Без разлика што ништо не ни значи утакмицава,
Намерно пишав така де, нејќам Лига Европа да идеме од една страна, а од друга сакам да го победиме Милан. Така да дај Боже да го тепаме Милан и после да ни одземат 15 бодови ради тоа што Икарди му ја ебеше жената на Макси Лопез и да не играме ЛЕ.Всушност, има големо значење... и двата тима се борат за влез во Европа... така да forca nereseno не доаѓа во обзир ни на едната, ни на другата страна
Срамота шампион на Италија 3 сезони по ред да не може да тепа една Бенфика. Ај да играа Парма , Фиорентина па и Интерсо Бенфика па да разберам. Али 3 сезони по ред човече и пак дупки у европа. Ради тоа Манчини беше шутнат од Интер па сеа ќе видиме што со Конте
.
Бенфика не се ниту најмалку слаб тим, тие важат за добра и солидна екипа уште од пред 3-4 години кога што добро знаеле да изненадат во Европа. Ај коа сме веќе кај ЛЕ, романецот што ги преколнал бенфика да не освојат европска титула од тогаш немаат освоено титула во европа, па можда сезонава ќе ја скршат клетвата.