Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да го замoлам модераторот/админот на секој нареден пост ( освен ако не е ств за зафркавање) за Калчополи,титули и местење да почни да предзема некој мерки за било кои фанови, оти веќе

Сакам да го замoлам модераторот/админот на секој нареден пост ( освен ако не е ств за зафркавање) за Калчополи,титули и местење да почни да предзема некој мерки за било кои фанови, оти веќе
Не сме ние темата за ПЛ, после секој Пост аплаузи да се делат, ко у премиер лига после секој пас што аплаудираат. :ROFLMAO: Сите у конверзација се на Скајп, и си аплаудираат на слушалки, чат пат некој ќе се бунтува буууу ќе вика кога Џену ќе дојде онлајн или Пеџа али одма го тргаат.
Тука се знае како функционираме. We are not pussies.

Па Калчополи е дел од Серија А и Серија Б (да му ја отворат темата на Бомбастичен Дрогираш)

И да ги победиме Рома само за браќата од Рим, лацијалите, да им се потсмеваат :D

quote="Me2, post: 6151421, member: 35593"]Па Калчополи е дел од Серија А и Серија Б (да му ја отворат темата на Бомбастичен Дрогираш)

И да ги победиме Рома само за браќата од Рим, лацијалите, да им се потсмеваат :D[/quote]

Што ќе им се потсмеваме кога ние во моментов сме жива катастрофа :)
20112012_inter-milan_031.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
quote="Me2, post: 6151421, member: 35593"]Па Калчополи е дел од Серија А и Серија Б (да му ја отворат темата на Бомбастичен Дрогираш)

И да ги победиме Рома само за браќата од Рим, лацијалите, да им се потсмеваат :D

Што ќе им се потсмеваме кога ние во моментов сме жива катастрофа :)
20112012_inter-milan_031.jpg
[/quote]

Кругот се врти, првин они добри па вие :)

Јас мислам да ги оставиме овие за Јуве што се да се договорат дали местеле или не за титулите во 2006 и 2005 прво.

Што викате?

Не сме ние темата за ПЛ, после секој Пост аплаузи да се делат, ко у премиер лига после секој пас што аплаудираат. :ROFLMAO: Сите у конверзација се на Скајп, и си аплаудираат на слушалки, чат пат некој ќе се бунтува буууу ќе вика кога Џену ќе дојде онлајн или Пеџа али одма го тргаат.
Тука се знае како функционираме. We are not pussies.

аха, добро да си знам :D

Вакви дискусии да имаше во темата ЕПЛ до сеа сите ќе бевме банирани...ќе остане 2-3ца само да си дискутираат... :D

Па ако не беа тие дискусии темава сега ќе имаше испишено помалку од 40 страници :cool:

Вакви дискусии да имаше во темата ЕПЛ до сеа сите ќе бевме банирани...ќе остане 2-3ца само да си дискутираат... :D
А за што дискутирате вие уствари, за фризурата на Роналдо и жена му на Пике? :rolleyes:

Постот на Курајбер ми го направи денот поубав :LOL:

--- надополнето: 1 октомври 2013 во 16:05 ---
1376352_10151655033381937_759517243_n.jpg
\\​
Е ова беше циган, не Констант, Суљо, Урби, Запата и компанија што се такмичат кој ќе извади погадна фризура секое ново коло.
Среќен роденден институцијо.​

А за што дискутирате вие уствари, за фризурата на Роналдо и жена му на Пике? :rolleyes:
си ме помешал со некој..само тука дискутирам јас :)
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 16:09 ---
Постот на Курајбер ми го направи денот поубав :LOL:

--- надополнето: 1 октомври 2013 во 16:05 ---
Во чест на Веа...од сопствен шеснаестерец го претрча цел терен го помина цел тим на верона и даде гол...најдобриот африкански играч на сите времиња :)

Во чест на Веа...од сопствен шеснаестерец го претрча цел терен го помина цел тим на верона и даде гол...најдобриот африкански играч на сите времиња :)

а денес со гореспоменативе цигани на терен, Верона не помоча ко куче бандера што моча... е животе :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom