Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
За кој јаки трансвери зборите бе луѓе, едино Балотели, друго што?

За кој јаки трансвери зборите бе луѓе, едино Балотели, друго што?

Немораш да ме фаќаш буквално за збор, друг ми беше муабетот, пошто некој погоре напиша дека нема простор за надеж, да се случи такво нешто.

1376352_10151655033381937_759517243_n.jpg
\\​
Е ова беше циган, не Констант, Суљо, Урби, Запата и компанија што се такмичат кој ќе извади погадна фризура секое ново коло.​
Среќен роденден институцијо.​

1376352_10151655033381937_759517243_n.jpg
\\​
Е ова беше циган, не Констант, Суљо, Урби, Запата и компанија што се такмичат кој ќе извади погадна фризура секое ново коло.​
Среќен роденден институцијо.​
Koj не стигнал да го гледа како игра многу пропуштил..какво играчиште беше само....

Прв дрес што сум добил на поклон у животот бил од Веа, ми беше роденден и имав 7 години, денот кога почнав да навивам за клубов !!

weah5.jpg

Добар е дечково,незнам што имате против него.
Лани во Сиена тадури еден гол има дадено.

пази.. ефектот од лани дури му е подобар од тој сега на матри... а и нианг богами :icon_mrgr:

Кој има листа од тв програми кој има пренос за Ајакс - Милан , или кој па од супер спорт (албански ) ке дава Милан денеска ?

Кој има листа од тв програми кој има пренос за Ајакс - Милан , или кој па од супер спорт (албански ) ке дава Милан денеска ?

нз што тв имаш.. ама ако си на blizoo пробај на tv star - турската.. знам таму ги даваа минатите утакмици лш.. :)

нз што тв имаш.. ама ако си на blizoo пробај на tv star - турската.. знам таму ги даваа минатите утакмици лш.. :)

На близу сум ама тешко да гледаш фудбал освен германски фудбал на еуро спорт , него имаме и визион шкупи кај нас у чаир имат супер спорт ама само супер спорт 2 тоа прашав дали 2 ке има пренос на Милан

На близу сум ама тешко да гледаш фудбал освен германски фудбал на еуро спорт , него имаме и визион шкупи кај нас у чаир имат супер спорт ама само супер спорт 2 тоа прашав дали 2 ке има пренос на Милан

знам знам.. ќути среќа и тоа што го има.. на телекабел предноста е само што ск 3 не мора да ја плаќаш.. др се е фуш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom