Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море лажењеееееее
Ни срам ни перде
1. Имате освоено 7 титули од 1995 наваму. Последниве две никој не ви ги спори. Значи 5 тутули се од 90-те наваму, без тоа што ви го одземаа поради местење. Значи тие се спорни, а правиме муабет за спорни титули.
2. Од тие 5 викаш дека само 2 пати сте биле во трка со Интер. Бујрум: 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2002–03 6 бода,5 бода, 2 бода, 7 бода. Со пенали и офсајди низ цела сезона што ви се пуштани овде безброј пати. Тоа што Интер изгуби титула во последно коло не значи дека вие не добивавте гратиси. Јавна тајна беше, затоа и го јадевте подоцна
3. Најчиста титула ви е онаа од 1994 што ја освоивте со допинг.
4. Кога сте биле во трка со Милан пред 2003, а да сте победиле? Затоа тие не мрчат, никогаш не изгубиле титула од вас пред гол Ди Мунтари. Нити па Лацио.
Прегледај ги табелите малку и не лажи ги децава![]()
Пишав мислење и тоа огромно од кое може да произлезе многу подобра дискусија ако членовите сакаат ама тие пак си се фаќаат за офсајди/пенали/фаули.
А баш сакав да ја кренеме темава на малце повисоко ниво.
Станува досадно и понекогаш не е лошо да смениме и да подискутираме за други работи од Калчово.Ваквото препукување е во генот на оваа тема.![]()
Станува досадно и понекогаш не е лошо да смениме и да подискутираме за други работи од Калчово.
За стадиони, младински школи еве за што сакате...
Некои кретени од федерација ги одбиваат предлозите цело време.Дури сме кај младинските школи, едно време сакаа да направат серија а за младинци ама не знам што се случи со тој проект.
Кога сме кај младинците ги следи ли некој во Младинскa ЛШ
Милан убедливо си ги исплеска Селтик додека Јуве мислам 2-2 со Копенхаген беше а за Наполи не знам, нив не ги приметив.Кога сме кај младинците ги следи ли некој во Младинскa ЛШ
Екипите што играат во ЛШ од Серија А а годинава тоа се Милан,Јуве и Наполи им даваат можност на нивните млади екипи да играат во младинската ЛШ.Чат пат јас ги следам во примавера, а не ми е јасно по кој критериум обезбедуваат настап во младинската лш?
Групите се сосема исти како и оргиналните..по тој концепт се..на пример во вторник играат милан и ајакс...исто така тогаш играат и младинците на милан и ајакс...по тој концепт е... А наполи мислам дека тепаше 1-0 со младинците на дортмундЧат пат јас ги следам во примавера, а не ми е јасно по кој критериум обезбедуваат настап во младинската лш?