Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Барем ќе се зголеми квалитетот на лигата, и конкуренцијата ќе биде поголема. Оваа година изгледа нитуедно поголемо име нема да замине од Италијанскиот фудбал (освен Кавани), а дојдоа неколку добри играчи, што е добро за лигата. Само кога ќе се сетам минатиот трансвер период... каша-попара :facepalm:
Можно е и Јоветич да замине.

972035_682230011817218_1906628875_n.jpg
Мексес:pos:

За жалење е бе ова, не за смеење... до пред 10 години тимови како Парма имаа врвни дефанзивци во своите редови, а сега најдобрите дефанзивци во Италија се Мексез и остали шминкери и дудуци

Арно што Џони не е овде. човекот ако разбере дека Гомез ќе дојде во Италија ќе се обрне од столот :ROFLMAO:.
Замислете да дојде и на Интер да го реши наредната сезона :pos:. Или пак кога ќе дојдат во дуел со Удинезе, против Ди Натале аххаха :X3:

Гарант три комада ќе ни збрца Гомез а Џони ќе оди на ургентно, срце ќе го стегне.

Аееее, и шо ќе праи сеа Mario Gómez?
Нема можност за менување ник :icon_lol:
Ќе ве пуни со голови Тореро. И Клосе и Гомез заминаа во Италија, пошто е последната лига од топ 5 каде опстојуваат такви гол-напаѓачи. Сегде во европа еволуира фудбалот. Инаку не ми е гајле за никот, нека си стои. Догодина уште едно treble за нас, за друго нишо не ме интересира. :D

Ќе ве пуни со голови Тореро. И Клосе и Гомез заминаа во Италија, пошто е последната лига од топ 5 каде опстојуваат такви гол-напаѓачи. Сегде во европа еволуира фудбалот. Инаку не ми е гајле за никот, нека си стои. Догодина уште едно treble за нас, за друго нишо не ме интересира. :D
Еј де, не е муабетот за лигиве сега, а и не дека не знаеме што мислиш за Калчо.
Али баш затоа е смешно, па малце сеир да ти фатиме де :icon_lol:

Гомез да, ама за Клосе не важи слично нешто. Каде и да оди тој ќе биде јак. Едноставно тој е неверојатен играч.

имате некои ифнормации за тоа кој ги има одкупено правата за сериа а оваа година ? исто така дали знаете кога се извлекуваат натпреварите за сериа а ? за наредната сезона ?

имате некои ифнормации за тоа кој ги има одкупено правата за сериа а оваа година ? исто така дали знаете кога се извлекуваат натпреварите за сериа а ? за наредната сезона ?
Се зборуваше на темава дека скоро 99 % мтв ќе пренесувале Италианско идната сезона.

Па нели Телма ги имаше откупено правата до 2014?

Направете им attack на ФБ, или на Бране наш - голем маШ :D

Абре во сите лиги веќе се знае распоредот на натпревари само во Серија А не, да не знаете кога е ждребот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom