- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
да ве прашам нешто дали некој знае дали се одкупени тв правата за следнава сезона ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ве прашам нешто дали некој знае дали се одкупени тв правата за следнава сезона ?
Имаше скоро шпекулации дека Телма ќе пренесува Бундес Лига а Еуроспорт Серија А, ама вчера видов на Еуроспорт даваа најава дека ќе го пренесуваат Германскиот супер куп. Исто така се зборуваше оти Телма ги имале правата за до 2020 година.

колку јако ќе биде да има Калчо на спортклуб![]()
колку јако ќе биде да има Калчо на спортклуб![]()

Незнам како е кај вас ама мене на Телма ме нервира само лошиот квалитет на сликата кога оди Серија А и се разбира давање тенис место фудбал. Кога има нешто друго сликата е ок, ама кога даваат серија а некако форматот им е заникаде. Овој проблем да го средат и што се однесува до мене може Телма да ги откупи правата во наредни 100 годnormalen li si ?Само не на Спорт Клуб..
normalen li si ?
Ke kazev bubreg davam kaj niv da davaat, ali so komentarot na Brane porasnav, premnogu cudno ke mi bide ako ne davaat sega na Telma, taka da navivam za Telma.
Inace SK ke prenesuvaat PL pak taka da tamu nema shansa da davaat, isto i shpansko ke teraat.
p.s. i tie na eurosport bundes sto komentiraat se ludi, ali i oni takodze na bundes ke si ostanat. Obn e isto dobra opcija vo pogled na komentatorite, i tie kinat.
(т.е. тој од 14:30 во недела а многу дерби мечеви се играат во тој термин)