Џони Вајсмилер
Don't share my food
Него она што ме чуди е 1.5 коеф за Јуве против Палермо, хахахаха. Што мислат овие бе, да не им попуштаме случајно..
не вели два пати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него она што ме чуди е 1.5 коеф за Јуве против Палермо, хахахаха. Што мислат овие бе, да не им попуштаме случајно..
Него она што ме чуди е 1.5 коеф за Јуве против Палермо, хахахаха. Што мислат овие бе, да не им попуштаме случајно. Јуве има шанса да биде шампион на својот терен и сигурно нема да игра на нерешено. Точно дека Палермо се среди во последно време, ама сепак мислам дека 1.5 е голем коеф...

не вели два пати
Што знам, јас не верувам дека Јуве ќе попушти на било кого до крајот. Мислам дека цел е исто така да се помине ланската граница од 84 бодови и да се освои Скудетото со солидна разлика. Покрај тоа, во последното коло против Самп, Јуве ќе има историска шанса да ги победи останатите 19 екипи, барем по еднаш. Кога го прочитав ова, мислев дека е грешка и дека Интер успеал во тоа во 06/07, но сега видов дека со Удинезе два пати одиграле нерешено тогаш. Не знам дали се однесува ова само на 20 тимови или целосно за сите формати во историјата...
П.с. Наполи-Интер 1.40 за 1Као со Пергокрема да играат Наполи.
![]()
Искрено, нема зошто да се замараат играчите и да се ризикуваат евентуални повреди. Сепак долга сезона имавме, скоро 50 утакмици, изморени се играчите. Глуп потег би бил да се игра за статистика. Поубаво да им се даде шанса на 4-5 младинци, нека ги изиграат преостанатите мечеви, да видиме до кај се што се, дали може да се рачуна на нив во иднина. Многумина забораваат дека Јувентус е мегу најстарите тимови во Серија А, што воопшто не е добра статистика, треба да се воигруваат децата, а овие 3 меча се перфектна шанса за нив.Што знам, јас не верувам дека Јуве ќе попушти на било кого до крајот. Мислам дека цел е исто така да се помине ланската граница од 84 бодови и да се освои Скудетото со солидна разлика. Покрај тоа, во последното коло против Самп, Јуве ќе има историска шанса да ги победи останатите 19 екипи, барем по еднаш. Кога го прочитав ова, мислев дека е грешка и дека Интер успеал во тоа во 06/07, но сега видов дека со Удинезе два пати одиграле нерешено тогаш. Не знам дали се однесува ова само на 20 тимови или целосно за сите формати во историјата...
Наполи е +7 може да си дозволи 2 кикса до крај така да можно е Х да е ова за инат на обложувалниците.1.45 е коеф. во спортлајф за Наполи. Реално не гледам ништо чудно тука, не сака да ризикува Наполи да го изгуби второто место и затоа ќе гледа да го официјализира што поскоро. Интер во моментот е на врвот на очајот. Занети го нема заедно со цел тим и моралот е на дното.
Него она што ме чуди е 1.5 коеф за Јуве против Палермо, хахахаха. Што мислат овие бе, да не им попуштаме случајно. Јуве има шанса да биде шампион на својот терен и сигурно нема да игра на нерешено. Точно дека Палермо се среди во последно време, ама сепак мислам дека 1.5 е голем коеф...
Не мора да се игра со најдобриот состав, за да се победи. Посебно кога не постои притисок за победа (кога евентуално скудетото ќе биде осигурано), играчите играат многу полесно и се стига до резултат без психолошки притисок. И јас велам дека треба некои помлади малку да се уфрлат, но тоа не значи дека Јуве нема да победи. Важно е стилот на игра да го следат, а сигурно тие дечки кои може да играат не се паднати од Марс и тие се во Јуве и често тренираат паралелно со првиот тим.Искрено, нема зошто да се замараат играчите и да се ризикуваат евентуални повреди. Сепак долга сезона имавме, скоро 50 утакмици, изморени се играчите. Глуп потег би бил да се игра за статистика. Поубаво да им се даде шанса на 4-5 младинци, нека ги изиграат преостанатите мечеви, да видиме до кај се што се, дали може да се рачуна на нив во иднина. Многумина забораваат дека Јувентус е мегу најстарите тимови во Серија А, што воопшто не е добра статистика, треба да се воигруваат децата, а овие 3 меча се перфектна шанса за нив.

Нема тема за Серија Б па морам овде да си го искажам бесот. Овие Ливорно никогаш да не видат прва лига педери скапани. Се најлошо да ги следи за ова денес што ми го направија![]()

Тоа во тип на денот го напиши не тукаНема тема за Серија Б па морам овде да си го искажам бесот. Овие Ливорно никогаш да не видат прва лига педери скапани. Се најлошо да ги следи за ова денес што ми го направија![]()
Овој Куадрадо колку е лигав само...

Ај бе терај гулабите не ме нервирај и тиТоа во тип на денот го напиши не тукаОвој Куадрадо колку е лигав само...
![]()
. Ливорно е италијанска екипа, темава е за италијанско првенство!!! Најприкладна е да кажам дека не сакам да ги видам во Серија А следната сезона.