dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.498
- Поени од реакции
- 85.564
не знам дали ова било некогаш постирано, а ако било пак нека иде пошто вреди нека си ебе мајката
![]()

АМ ВО ПРОДАЖБА ЗА САМО 1.5 ЕВРА?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знам дали ова било некогаш постирано, а ако било пак нека иде пошто вреди нека си ебе мајката
![]()

Оди види дека и во Португалија одат 1 и 2 директно, а 3то квалификацииLa finale di Europa League: #Chelsea#Benfica. E il Portogallo supera l'Italia nel ranking Uefa:brutte nuove per noi#gdsСреќно Сериа А и ова го дочекавме португалците да имат шанци да не поминат , ако се случи ова тогаш ке имаме само 2 екипи за ЛШ![]()

Ако Италија биде помината и од Франција и Украина тогаш Калчото ќе има 2 во ЛШ И 4 во ЛЕ ама мали се шансите тоа да се случи. Треба да се гледа да се вратат 4те места а не да се пази на третотоLa finale di Europa League: #Chelsea#Benfica. E il Portogallo supera l'Italia nel ranking Uefa:brutte nuove per noi#gdsСреќно Сериа А и ова го дочекавме португалците да имат шанци да не поминат , ако се случи ова тогаш ке имаме само 2 екипи за ЛШ![]()

Оди види дека и во Португалија одат 1 и 2 директно, а 3то квалификации![]()

La finale di Europa League: #Chelsea#Benfica. E il Portogallo supera l'Italia nel ranking Uefa:brutte nuove per noi#gdsСреќно Сериа А и ова го дочекавме португалците да имат шанци да не поминат , ако се случи ова тогаш ке имаме само 2 екипи за ЛШ![]()
Едно нешто не ми е јасно, како Шпанија се први бе со кој тимови освен Барселона и Реал Мадрид? Валенсија? Атлетико Мадрид? Фиорентина и Наполи, па и очаен Интер е бољи од Валенсија. Серија А има историја, тимови со историја па и Киево е подобар од шпанскине Валекано или Еспањол, или Португалија со Бенфика и Портоhttp://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html
неможе да се случи тоа еве глеј кога игра Јуве во лш поише поени прави сериа а и тоа со 2 тима за следнава сезона наполи барем + 2 да направи ке има сериа а исто колку англија шпанија
Тоа е тоа, Платими и сите куртони го вртат фудбалот како што сакаатАтлетико Мадрид 2 пати во последните четири години освои Лига европа.Пред тоа ако не се лажам Севиља освојуваше 2 пати едноподруго, и тоа едно финале со Еспањол играа.Така да според мене тука гледам зошто шпанците се наоѓаат далеку пред нас многу поени им се собираат од ова натпреварување.Едно нешто не ми е јасно, како Шпанија се први бе со кој тимови освен Барселона и Реал Мадрид? Валенсија? Атлетико Мадрид? Фиорентина и Наполи, па и очаен Интер е бољи од Валенсија. Серија А има историја, тимови со историја па и Киево е подобар од шпанскине Валекано или Еспањол, или Португалија со Бенфика и ПортоТоа е тоа, Платими и сите куртони го вртат фудбалот како што сакаат
Атлетико Мадрид освои ЛЕ лани, Барса и Реал константно се во 1/2 финале во ЛШ, а во последните 5 години Барса има и 3 титули во ЛШ. Башка во ЛЕ констатно шпанските екипи стигаат доста далеку, барем до 1/4 финалето, а италијанските екипи едвај групи поминуваат. Така да нека не те чуди зошто Шпанија е толку пред Италија.Едно нешто не ми е јасно, како Шпанија се први бе со кој тимови освен Барселона и Реал Мадрид? Валенсија? Атлетико Мадрид? Фиорентина и Наполи, па и очаен Интер е бољи од Валенсија. Серија А има историја, тимови со историја па и Киево е подобар од шпанскине Валекано или Еспањол, или Португалија со Бенфика и ПортоТоа е тоа, Платими и сите куртони го вртат фудбалот како што сакаат

Као со Пергокрема да играат Наполи. 
Клуб како Интер со историја и зад себе 3 титули во ЛШ, да игра ЛЕ му е под реноме. Е сега зошто, епа ете Милито се повреди во таа ебана ЛЕ, имаше мала повреда и Паласио и уште 2ца мислам имаа повреди. За 2 или 4 милиони евра колку е награда за освојување ЛЕ не вреди да ти се повредат пола првотимци, а Атлетико Мадрид и Севиља не ги споредувај со Интер, Јувентус и Милан споредувај ги со Наполи и Фиорентина. Еве напиша и Коби 1,40 коефициент за Наполи против Интер е смешен, срамен и колку и да се подобри 1,40 стварно? Срамота за Интер како клуб да допушти да падне волку ниско. Морати знам дека го чита мислењево, а и Бранка со тебе под итно да купите фудбалери и тоа добри, а не Гаргано и компанија. Го сакаме Модриќ бе друже претседателе, Модриќ не Гаргано!Атлетико Мадрид 2 пати во последните четири години освои Лига европа.Пред тоа ако не се лажам Севиља освојуваше 2 пати едноподруго, и тоа едно финале со Еспањол играа.Така да според мене тука гледам зошто шпанците се наоѓаат далеку пред нас многу поени им се собираат од ова натпреварување.
Јас не Памтам кога последен пат некој Италијански клуб освоил Лига Европа(Куп Уефа)исправете ме ако грешам ама си мислам дека Интер против Лацио е последната титула што ја освои Италија.
Италија е очекувано позади Шпанија, зборот ми е зошто е пред Англија кога Англија како лига е 10 пати по интересна од Шпанија. Барем за мене, јас не сум седнал да гледам Атлетико Мадрид - Валенија, попрво би гледал Ливерпул - ЕвертонАтлетико Мадрид освои ЛЕ лани, Барса и Реал константно се во 1/2 финале во ЛШ, а во последните 5 години Барса има и 3 титули во ЛШ. Башка во ЛЕ констатно шпанските екипи стигаат доста далеку, барем до 1/4 финалето, а италијанските екипи едвај групи поминуваат. Така да нека не те чуди зошто Шпанија е толку пред Италија.
П.с. Наполи-Интер 1.40 за 1Као со Пергокрема да играат Наполи.
![]()