Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека Виола ќе напраат нешо повеќе у ЛШ од Милан,далеку од тоа.Али ова е бруки,од коло во коло ги туркаат.

Штета што Наполи е недостижен. Што е до мене јас би сакал во ЛШ да одат Милан и Фиорентина. Милан зошто е Милан и Фиорентина зошто се Јуве за Наполи:pos:.
Не најозбилно, штета е што една ваква Фиорентина која е многу блиску до онаа на Батистута (добро, можеби малку претерувам ама сакав да ги пофалам:)), најверојатно ќе извиси за ЛШ.

Вие слепи ли сте бе ти еам.......

Милан ако не заслужи да тепа вечерва незнам кога заслужил.

Фала ти Интер! :pipi:

А вие што ќењате не го видовте пеналот во 5 минута? Или како ви одговара? :свиркам:

Не дека Виола ќе напраат нешо повеќе у ЛШ од Милан,далеку од тоа.Али ова е бруки,од коло во коло ги туркаат.
кај ти е логикава тука...ова е прва победа на милан во 4 натпревари...имаат 2 нерешени и 1 пораз пред ова...како тоа од коло во коло повеќе ги туркаат објасни ?

Абе а раката во 5та минута ви ги ебам мрсулите од носот? Ебави ограничените.

Повеќе од заслужена победа, но мора да се признае дека Катанија благо кажано гу пуштаа Милан да играат, и од неспретност постигнаа 2 гола, несакајќи поточно.... Дури после вториот гол на Катанија , Бариентос покажа кон публиката да се смират , и како да се извини за ненамерниот гол :)

Значи Палермо во Италија е она што е Виган за Премиер Лигата. Немаа победа од Ноември, и гледаш априлов се испогазија...

Зампарини :cuc:

253372_617016638338556_1408571500_n.jpg

ќао!

Луѓе дајте малку усул!!! Какво гурање, па сите сомнителни одлуки, освен фаулот кој го направи Боатенг, беа судени во корист на Катанија, почнувајќи од недосудениот пенал на почетокот.

И играчите на Катанија изгинаа на терен, го утепаа Балотели, се расправаа, трошеа време, се бореа со сите сили, а ваму муабети дека Катанија го пуштала Милан.

ок, кога ќе видиш нешто друго да не известиш обавезно.....се што ќе видиш и ќе ти текне одма сподели не се устручавај.
Не ме разбра, или само да се каже нешто?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom