Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
од страна на фановите на Рома како домаќин 40 000 карти продадени, значи за Курва Суд и околу неа да не збориме, се ќе биде полно, секоја чест покрај фактот што е понеделник !!!

Сити-Јунајтед, никад како Рома-Лацио !!!

Пријатели, ова го нема никаде !! .. се плашам дали ќе го има во иднина, гледајте до крај !! ПЕКОЛ !!

Oтсекогаш сум сакал да гледам вакви „пеколни„ дерби утакмици, ги обожавам едноставно!Вечерва ќе има еден доста интересен дуел што не смее да се пропушти.

Тетекс - Шкендија е поголемо дерби од Јунајтед - Сити.
Среќа има вториов што е од Манчестер, па да може да игра некакво дерби.

Дербиво го прави возбудлив досадниов понеделник. Едвај чекам да почне и да се нацртам пред телевизор со пуканки и пиво. Нека победи подобриот и по можност нека испадне ГГ3+:)

Балотели што нема да игра со Наполи нема да игра ами под знак ? е за и со Јувентус, секако доколку се поднесе жалба против него за глупостите во Фиренца.

Aj be nemojte da kenjate mnogu koga crveniot sto go dobi Tomovic bese poklon.Montolivo vlecese u situacija 1 na 3, Ljajic ako ja dedese desno topkata ke bese 99% gol i na kraj Montolivo dobiva zut samo.Posle pravi faul vrz Borja i toa za zut karton faul, sudijata ne sudi nisto.I nemojte mnogu da mudruvate da se pravite pametni, so 10 igraci majmuni ve napravija, a Ljajic kako mali decinja tie 5-6 goveda gi izraboti.
Kako moze da e poklon crveniot koga posleden igrac od odbranata so lakt udira zabrzan protivnicki igrac.Ovaa prva utakmica ti bese so si ja gledal vo zivot ili si navivac na nekoj od rivalite???
--- надополнето: 8 април 2013 во 18:18 ---
* фаулот врз Абате (можеби ќе речиш не се дава пенал за таков контакт, ама ако размислиш и ако видиш како го даде првиот пенал за Фиорентина)
* раката во 92 минута

против
*првиот пенал не беше пенал, никој не ни го допре, самиот си изгуби рамнотежа
2 фаула во 2ро врз Шарави не ги свирна и двата беа за жолт
Faulot vrz abate e cisti penal zatoa sto abate e zaletan vo 16 metri kon gol a ovoj go vadi od ramnoteza so turkanje.Sto ne vi e jasno???

Kako moze da e poklon crveniot koga posleden igrac od odbranata so lakt udira zabrzan protivnicki igrac.Ovaa prva utakmica ti bese so si ja gledal vo zivot ili si navivac na nekoj od rivalite???

Faulot vrz abate e cisti penal zatoa sto abate e zaletan vo 16 metri kon gol a ovoj go vadi od ramnoteza so turkanje.Sto ne vi e jasno???
ко ќе научиш да броиш ќе сфатиш

значи до залетувањето било

Incidenti pred mecot vo Rim...

Ajdeeee ROMA ROMAAA ROMAAAAAAAAAAA :D ( vecerva navivam no i sekogash koga e derbito za Roma )

I italijanskite mediumi se izjasnija, nemalo crven protiv Tomovic.Druga rabota, igranjeto na Tomovic so lakt, e nenamerno, dodeka vlecenjeto na Montolivo vrz Ljajic vo situacija 3na1 e namerno.Kraj na muabetot

Ја пишав Рома 1 да победи. Е сега ако ме заебе...Boom Shaka Lakka прв ќе го јаде од мене :pipi:

dyvo9k.jpg

I italijanskite mediumi se izjasnija, nemalo crven protiv Tomovic.Druga rabota, igranjeto na Tomovic so lakt, e nenamerno, dodeka vlecenjeto na Montolivo vrz Ljajic vo situacija 3na1 e namerno.Kraj na muabetot

Чекај малце кај виде дека италијанските медиуми се изјаснија дека немало црвен - дај да видиме и ние. И да знаеш само удар со лакт е за жолт картон додека ударот бил ненамерно направен - а Томовиќ во тој случај намерно го удри играчот на Милан (Шарави) мислам беше со лактот што значи црвен картон.
Можеби престорого реагираше Таљавенто но тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom