- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
За ваква работа не сум запознат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ваква работа не сум запознат.
Не дека ме интересира, ако сакате и 5 ги направете недосудени за Милан, ама ова врз Абате што го спомна беше помалку пенал од оној првиот на Фиорентина кој го досуди Таљлавентоне е проблемот што ќе оди Милан во ЛШ, а Фио во ЛЕ, друго е проблемот.
Милан после катастрофалниот старт беше 13 на табелата, изгуби од Фио 1-3, изгуби од Самдорија и од ред други бош екипи. Тимот беше раштимана банда, не се знаеше кај се тера. Чоекот на кој се очекуваше Пато пак се повредуваше.. итн итн.. Тогаш блесна Шарави и тимот почна да се враќа во форма и нагоре да оди. После нова година дојде Балотели и до денеска Милан си газеше. Денеска Милан си играше рутинирано до првото полувреме. Во второ полувреме виде и самиот што се случи.. Милан беше поразен од судиите буквално.
Ако ја видиш играта на Фиорентина целата игра им се базираше на: фати топка подај/нафрли на Гуардадо. Една серозно обработена шанса немаа, онаква шанса да речиш браво.
Башка тоа Шиљо направи неколку грешки, Балотели исчезна на натреваров, Ночерино, Шарави го искршија од мавање. Милан играше без идеа исто како на почетокот од сезоната.
Во второ полувреме ни Фиорентина беа добри, ни Милан, и тогаш истапија судии и го решија напреваров.
После напреварот Барселона со Челзи покатастрофално судење немам видено.
* неможеш да речиш дека беше заради црвениот врз Шарави па да се компензира, оти после го убија Шарави и ништо не судеа.
притоа 1 пенал гратис за Фиорентина
и 2 недосудени за Милан...
- За Абате најди ми видео нема да коментирам оти не го видов* фаулот врз Абате (можеби ќе речиш не се дава пенал за таков контакт, ама ако размислиш и ако видиш како го даде првиот пенал за Фиорентина)
* раката во 92 минута
против
*првиот пенал не беше пенал, никој не ни го допре, самиот си изгуби рамнотежа
2 фаула во 2ро врз Шарави не ги свирна и двата беа за жолт
читај ми го претходниот постСутлијаш горе има слика од 93 минута , чиста игра со рака и чист пенал за Милан беше тоа, да бидеме реални...
пред лаич беше мексес така лаич немаше празен простор пред него..и од лакт до влечење за дрес има разлика...пошто кога монотливо влечеше а љаич беше у иста ситуација тогаш нема црвен
--- надополнето: 7 април 2013 во 15:14 ---
џабе му се на милан 2 гола кога се дрва
Уаааааааааа.... Предавникабе Монтоливо се радуваше на голот ? фановите на Фиорентина го исвиркуваа ?![]()
абе Монтоливо се радуваше на голот ? фановите на Фиорентина го исвиркуваа ?![]()
пред лаич беше мексес така лаич немаше празен простор пред него..и од лакт до влечење за дрес има разлика...