Вечер дерби! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ти беше смешно? Па и Сериа Ш да освоил Јуве незнам како би било толку смешно тоа, ај да учествувал во такво натпреварување а не го освоил да е смешно океј....Јас мислам дека е од Завидл'к , но не се секирај, ако продолжите како вчера да местите 1-2,7+ не ви бега Сериа Б и вам.Па конечно ќе имате шанса да освоите и вие нешто после години и годиниСлавјето на јувентус кога освои серија б ми беше посмешно, без никаква намера за провокација ,ама се искинав од смеење.
Зошто ти беше смешно? Па и Сериа Ш да освоил Јуве незнам како би било толку смешно тоа, ај да учествувал во такво натпреварување а не го освоил да е смешно океј....Јас мислам дека е од Завидл'к , но не се секирај, ако продолжите како вчера да местите 1-2,7+ не ви бега Сериа Б и вам.Па конечно ќе имате шанса да освоите и вие нешто после години и години![]()
Не е битно колку се сул кампо. Битно е што ФИГЦ не може толку да одземе колку што Јуве може да освоиДа да, Интер имаше репутација во Италија за местење па да продужиме да местиме , башка да ,, цели две години и години и години не сме освоиле титула, а и џабе се јачате кога ништо чудно пак ке излезе некоја "мајка на сите разговори" и оп! 45 сул кампо.![]()
а и џабе се јачате кога ништо чудно пак ке излезе некоја "мајка на сите разговори"
You think that is funny, Then Laugh if it makes you happyСлавјето на јувентус кога освои серија б ми беше посмешно, без никаква намера за провокација ,ама се искинав од смеење.
Вечер дерби!
Еве Морати почна да се спрема за неизбежното![]()
слушам картите биле распродадени, колку е точно незнам
Еве Морати почна да се спрема за неизбежното![]()
Не е битно колку се сул кампо. Битно е што ФИГЦ не може толку да одземе колку што Јуве може да освои![]()
За Курва Норд пред една недела мислам прочитав информација дека е распродадена, за другите не знам.