Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков меч Торино-Наполи:cuc:
Кој се реши да го гледа дефинитивно не зажали.
--- надополнето: 30 март 2013 во 22:46 ---
Каква утакмица !!!!!
3-4 конечен Матадор у 90та :D
Утна за малце:)

Кавани играчиште :cuc:

каква утакмица аи и се виде дека Кавани им е цела екипа

Добро секој си има антипатични тимови. Јас отсекогаш ич не сум ја сакал Рома. Но не заради бојата на дресовите или нешто друго туку од спортска гледна точка. Рома за мене е синоним на тепачи, тепачки, тензија, килер стартови, црвени картони и да не бројам. Кога ќе помислам само на играчите како Куфре, Мексес, Дакур и компанија едноставно не може а да не ми бидат антипатични :D

Јас па мислам дека се симпатични рома, т.е мене ми се симпатични, настрана од тоа за тепачи али од технички аспект секогаш имале добри играчи и секогаш убав фудбал играат (баш земан кога беше многу ми беше мерак да ги гледам рома бидејќи пред да почне утакмицата знаеш дека ќе има многу голови и ќе биде ГГ3+) :icon_lol: Јас пак ги нејќам Палермо како тим, а богами и Наполи тој претседателот плачко невиден и грди ми се како тим..

e516503924a09b941a2d2628988bf01e.png

Како што се приближува крајот на сезоната се повеќе се чудам што сакаше да каже писателот со преминувањето на Касано од Милан во Интер. Зошто помисли дека со Интер има поголеми шанси за успех?! Па лани Милан имаа никаква екипа во споредба со годинешнава а завршија втори. Од кај му дојде идејата дека овој Милан ќе назадува во споредба со ланскиот?

Лани милан имаше најјака екипа во италија, од кај тоа никаква..
Освен Ибра, според мене беа тапа во однос на сезонава. Сезонава до полусезона го имаа Шарави кој комплетно го замени Ибра а од Јануари го имаат и Балотели. Незнам, мене овој Милан ми е далеку поозбилна екипа од ланскиот.

Освен Ибра, според мене беа тапа во однос на сезонава. Сезонава до полусезона го имаа Шарави кој комплетно го замени Ибра а од Јануари го имаат и Балотели. Незнам, мене овој Милан ми е далеку поозбилна екипа од ланскиот.

Како можеш да кажеш далеку поозбилна од ланскиот?
Ланската сезона одбраната им беше подобра, а нападот им е ист, сега дури можеби малку подобар, со Балотели.

Како што се приближува крајот на сезоната се повеќе се чудам што сакаше да каже писателот со преминувањето на Касано од Милан во Интер. Зошто помисли дека со Интер има поголеми шанси за успех?! Па лани Милан имаа никаква екипа во споредба со годинешнава а завршија втори. Од кај му дојде идејата дека овој Милан ќе назадува во споредба со ланскиот?
Ти удрила вчерашната победа во глава изглеа. :D

Така му е на рошавото копиле,нека скапува сега пизда му матер неблагодарна.
На терен да цркне гнида крастава.
Уште подобро што си отиде од Милан,дојдоа млади дечки,се покажаа и си играат нон стоп сега.

А за ова со тимот се надевам дека се заебаваш :icon_lol:
Ќе ти кажам 5 имиња само,порано Неста и Силва сега Мексес,Запата и Констант.
Па сега ти види. :D Само Шиљо игра ко Малдини цела сезона,секоја му чест на малиот игра ко 10 год искуство да има позади себе.
Средниот ред малце од малце го средија со Де Јонг и Монтоливо ама пак фалат уште 1-2 креативци.

Сезонава ни требаше само доверба, да веруваме и да се бориме за добар пласман тоа и го направија момците од Милан се бореа, веруваа дека можат, играа до последната секудна и остварија успех. Од 14 на 3 место со пред се млад и перспективен тим не е малку!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom