Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Утна за малцеКаква утакмица !!!!!
3-4 конечен Матадор у 90та![]()

Добро секој си има антипатични тимови. Јас отсекогаш ич не сум ја сакал Рома. Но не заради бојата на дресовите или нешто друго туку од спортска гледна точка. Рома за мене е синоним на тепачи, тепачки, тензија, килер стартови, црвени картони и да не бројам. Кога ќе помислам само на играчите како Куфре, Мексес, Дакур и компанија едноставно не може а да не ми бидат антипатични![]()
Освен Ибра, според мене беа тапа во однос на сезонава. Сезонава до полусезона го имаа Шарави кој комплетно го замени Ибра а од Јануари го имаат и Балотели. Незнам, мене овој Милан ми е далеку поозбилна екипа од ланскиот.Лани милан имаше најјака екипа во италија, од кај тоа никаква..
Освен Ибра, според мене беа тапа во однос на сезонава. Сезонава до полусезона го имаа Шарави кој комплетно го замени Ибра а од Јануари го имаат и Балотели. Незнам, мене овој Милан ми е далеку поозбилна екипа од ланскиот.
Ти удрила вчерашната победа во глава изглеа.Како што се приближува крајот на сезоната се повеќе се чудам што сакаше да каже писателот со преминувањето на Касано од Милан во Интер. Зошто помисли дека со Интер има поголеми шанси за успех?! Па лани Милан имаа никаква екипа во споредба со годинешнава а завршија втори. Од кај му дојде идејата дека овој Милан ќе назадува во споредба со ланскиот?

Така му е на рошавото копиле,нека скапува сега пизда му матер неблагодарна.Како што се приближува крајот на сезоната се повеќе се чудам што сакаше да каже писателот со преминувањето на Касано од Милан во Интер. Зошто помисли дека со Интер има поголеми шанси за успех?! Па лани Милан имаа никаква екипа во споредба со годинешнава а завршија втори. Од кај му дојде идејата дека овој Милан ќе назадува во споредба со ланскиот?
Само Шиљо игра ко Малдини цела сезона,секоја му чест на малиот игра ко 10 год искуство да има позади себе.