Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој што играше во Аталанта на Л што му беше името нешто тивок денеска на натпреваров.

Случајно да не се кандидирал за градоначалник на Скопје во дополнителниов рок што беше за да ни ја оправи државава, па сега мислите во тоа да не му се? :unsure:

Ливаја излегува од игра, ништо од него партијава. На избориве мисли, наместо на фудбалот и натпреваров. Срам да го биде.

Tи откако дојде на форумов многу работи откри,разбистри и докажа...Идол ми стана ,а колку малку време си на форумов!Алал да ти е :cuc:
Аман се зафркавав бидејќи случајно забележав коментар од Интераш на таква тема :D.

Инаку знам дека не ти се допаѓа многу кога читаш коментар од мене, така да не мора вакви дволични коментари. Слободно напиши си "ич не те бива, досаден си", бидејќи мене тоа ич не ми пречи :)

Си поведе Аталанта 2-1 и го вадат Ливаја го чуваат .. :D

Јас си пуштам Палермо-Сиена и не се замарам. Натпревар на сезоната за двете екипи.
Крш ќе биде :D.

Наполи ли заслужуваат второ место па и ќе се бориле за скудетото. :pos:
Подобро Сампдорија и Фиорентина да се во горниот дел од табелата на места кои водат во Европа отколку овие цигани.

све да изгубат од крај наполи...Немале да играат ЛЕ пошо ќе се фокусирале на скудето...какви идиоти....ах све да изгубат до крај и ни ЛЕ да не играат...па ќе испродадат све и нека се чудат после...па нека се чуваат...

све да изгубат од крај наполи...Немале да играат ЛЕ пошо ќе се фокусирале на скудето...какви идиоти....ах све да изгубат до крај и ни ЛЕ да не играат...па ќе испродадат све и нека се чудат после...па нека се чуваат...

па затоа паѓа италјанскиот фудбал и му го земаа 4тото место поради екипи како Удинезе ќе биде четврт и два пати не влегува во ЛШ отпаѓа во плејоф еј со дебакл екипи а предходно си ги продава најдобрите играчи и лапаат само пари а не мислат за следната сезона..слично беше и со Палермо тој лакомиот Замперини па колку ќе се радувам да испаднат годинава..Лацио добро игра со Петкович кој го игра ЛЕ и има одлична шанса и Штудгарт ќе го поминат така да мислам имаат шанса да одат далеку исто и Наполи можеа ама отпаѓаат од Плзен кој не играат првенство 3 месеци и немаат официјални мечеви.

Кавани промашил пенал :vozbud:

Сиена 1-2. Палермо јади го! :D

Амаури им прави пресврт на Торино :eek:

Џакерини за Ливаја трампа нека прават

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom