- Член од
- 21 октомври 2009
- Мислења
- 1.534
- Поени од реакции
- 2.419
опа касано само за тебеA ja па со цел памет ГГ3+ ја пишав за 6 000 и се спремив тикетот да го стаем у сваки подфорум![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
опа касано само за тебеA ja па со цел памет ГГ3+ ја пишав за 6 000 и се спремив тикетот да го стаем у сваки подфорум![]()

за марли да фатиАбе зашто касано кога даде гол не се радуваше?

За доброто но серија А најдобро би било на крај да одат Лш.Јуве,Милан,и еден од Фиорнетина,Наполи.
Јуве, Милан и Наполи .. Фиорентина како клуб повеќе го поштувам, но сепак Наполи се поквалитетна екипа и реално тие треба да одат ..
Да,но мислам дека и Фиорентина ако си го задржи тимов сигурен сум дека ќе догура до осмина финале без никаков проблем.Исто знаеме последната сезона кога играа несреќно испаднаа од Баерн со голот на Клосе од офсајд ако не се лажам.Сакам да кажам ги гледам сезонава како играат и со какви играчи располагаат така да ако си го задржат тимов кој што им е одличен би било интересно да се видат во ЛШ.Јуве, Милан и Наполи .. Фиорентина како клуб повеќе го поштувам, но сепак Наполи се поквалитетна екипа и реално тие треба да одат ..