Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Петок е...
Ццццц, другар прави свадба во петок на 1ви. Сега незнам по кој да плукам дали по него што одбрал ваков ден за свадба а има златни сабота и недела или по федерацијата што ставила дерби во петок. Како и да е сега вријам од нервоза:mad:
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 17:17 ---
Иначе ете и вие играте ко милан....петок прво па среда после...џабе само плачевте милан шо играл така....
Камо да не играа во петок. Јас плачам зошто е Јуве во петок:place:

Ццццц, другар прави свадба во петок на 1ви. Сега незнам по кој да плукам дали по него што одбрал ваков ден за свадба а има златни сабота и недела или по федерацијата што ставила дерби во петок. Како и да е сега вријам од нервоза:mad:
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 17:17 ---

Камо да не играа во петок. Јас плачам зошто е Јуве во петок:place:

Дефинитивно треба другар ти :):pos:...

Сампдорија е страшно подобрена откако пристигна Делио Роси. Знаев дека Наполи ќе ја заебе, бидејќи кога им се случува нешто како некни што им се случи во Европа Лига, никогаш не успеваат да се вратат во игра со победа...
Да не ја имаше цел кладилничарски свет 1 пишано на тикет,жими петелов шо ке кикснеше Наполи!Опасно беше товарена и сите го цицнаа,меѓу кои и ја :place:

Да не ја имаше цел кладиничарски свет 1 пишано на тикет,жими петелов шо ке кикснеше наполи!Опасно беше товарена и сите го цицнаа,меѓу кои и ја :place:
Јас ја имав х2...

Да не ја имаше цел кладилничарски свет 1 пишано на тикет,жими петелов шо ке кикснеше Наполи!Опасно беше товарена и сите го цицнаа,меѓу кои и ја :place:

Јас ја имав X1, али оне ненормално дрогираните Леванте ме утнаа. :icon_mrgr:

Ovoj Legenda??? :facepalm:

18421_10150269972024986_686800125_n.jpg

Зашто? Дека го правеше мајмун и дека губеа Рома?
Дека пред утакмица во соблекувална му влегол да му каже дека Ен Хатавеј е грда. :P
Ептен се курчеше таа утакмица Балото. :)

не се смета легенда ради ова...
се рачуна за легенда ради вакви потези...

Daleku si zhimi se , zaedno so tie sto ti stavale like :P

toa sto ti kazhaa e samo eden faktor , razbirash ili da ti crtam , aj ne odam podaleku , golem inaet imash , nitu ednash ne si zborel realno ;)

Daleku si zhimi se , zaedno so tie sto ti stavale like :P

toa sto ti kazhaa e samo eden faktor , razbirash ili da ti crtam , aj ne odam podaleku , golem inaet imash , nitu ednash ne si zborel realno ;)
не значи дека ако не ти се свиѓа тоа што читаш дека не е реално....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom