- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
Иначе ете и вие играте ко милан....петок прво па среда после...џабе само плачевте милан шо играл така....Кажете ми дека Наполи-Јуве не се игра во петок, ве молам!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе ете и вие играте ко милан....петок прво па среда после...џабе само плачевте милан шо играл така....Кажете ми дека Наполи-Јуве не се игра во петок, ве молам!!!
Ццццц, другар прави свадба во петок на 1ви. Сега незнам по кој да плукам дали по него што одбрал ваков ден за свадба а има златни сабота и недела или по федерацијата што ставила дерби во петок. Како и да е сега вријам од нервозаВо Петок е...

Камо да не играа во петок. Јас плачам зошто е Јуве во петокИначе ете и вие играте ко милан....петок прво па среда после...џабе само плачевте милан шо играл така....

Ццццц, другар прави свадба во петок на 1ви. Сега незнам по кој да плукам дали по него што одбрал ваков ден за свадба а има златни сабота и недела или по федерацијата што ставила дерби во петок. Како и да е сега вријам од нервоза
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 17:17 ---
Камо да не играа во петок. Јас плачам зошто е Јуве во петок![]()

...Да не ја имаше цел кладилничарски свет 1 пишано на тикет,жими петелов шо ке кикснеше Наполи!Опасно беше товарена и сите го цицнаа,меѓу кои и јаСампдорија е страшно подобрена откако пристигна Делио Роси. Знаев дека Наполи ќе ја заебе, бидејќи кога им се случува нешто како некни што им се случи во Европа Лига, никогаш не успеваат да се вратат во игра со победа...

Јас ја имав х2...Да не ја имаше цел кладиничарски свет 1 пишано на тикет,жими петелов шо ке кикснеше наполи!Опасно беше товарена и сите го цицнаа,меѓу кои и ја![]()
Да не ја имаше цел кладилничарски свет 1 пишано на тикет,жими петелов шо ке кикснеше Наполи!Опасно беше товарена и сите го цицнаа,меѓу кои и ја![]()
Еден другар вика Леванте ме надиграЈас ја имав X1, али оне ненормално дрогираните Леванте ме утнаа.![]()
.Мене Наполи ме надигра во случајов...
не се смета легенда ради ова...Ovoj Legenda???
![]()
Зашто? Дека го правеше мајмун и дека губеа Рома?Тоа што му го направи на нигерчето сосема заслужено го направи,респект за потегот.
Дека пред утакмица во соблекувална му влегол да му каже дека Ен Хатавеј е грда.Зашто? Дека го правеше мајмун и дека губеа Рома?

не се смета легенда ради ова...
се рачуна за легенда ради вакви потези...

не значи дека ако не ти се свиѓа тоа што читаш дека не е реално....Daleku si zhimi se , zaedno so tie sto ti stavale like
toa sto ti kazhaa e samo eden faktor , razbirash ili da ti crtam , aj ne odam podaleku , golem inaet imash , nitu ednash ne si zborel realno![]()