Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак судиите се истакнаа... Нема коло во Италија а судиите да не ја имаат главната улога, ми се одмили и фудбал и се од овие судии. Нека му е со среќа на Бало, али не се секирајте набрзо ќе дојдат и неговите глупости па ќе го плукате. :)
So se istaknaa ziti se? nemase penal ? ali ako placete si ...so vi e drugo rabota... :D

можело да се суди пенал во 90та минута,али за кого како

Каков и да е пеналот, најинтересна е леснотијата со која судијата го свири пеналот. Да е за Јуве ќе размисли пет пати. Глупав старт беше, но јас мислам дека не требаше да свири пенал. Во секој случај не е чудно што на Милан секогаш му се насмевнува среќата најмногу. Тоа е јасно многу оддамна :).

Ова е срамота чист срам, зато за едно 2-3 години ке оди само првиот од Италија со Вардар ке играт квалификации во ЛШ ......

Ова е срамота чист срам, зато за едно 2-3 години ке оди само првиот од Италија со Вардар ке играт квалификации во ЛШ ......
Blagodarenie na Milan vie i mnogu kako vas mnogu godini po red kako 3-ti i 4-ti ste igrale liga na sampioni...

So se istaknaa ziti se? nemase penal ? ali ako placete si ...so vi e drugo rabota... :D
Ццц ја па уште и сила зимате со подарен пенал :facepalm: Прво ја избаци топката па го зафати Шарави!! Чист старт ко солза, но наместо корнер тука судијата ја превзема работата во свои раце па кога неможе од игра ај нека биде од пенал!

Офлеле шо нема да прочиташ од овие :tapp:. Пенал не се судело во 90та :facepalm: Добро тогаш зошто се игра фудбалот до 90та+? Нека свират крај таму 85та и готово. Знам дека ви е криво дека тепа Милан ама то е то.
Според мене немаше пенал ама ете го свирна и нема назад.
Па ко ќе видам некој од Јувентус да се жали на судиски одлуки во корист на Милан :facepalm:

Кој беше тој што ме убедуваше дека ако топката неможе да се стигне и е излезена во гол-аут по даден фор од играчот, како во случајот со Вучко против Лацио во купот, судијата не треба да досуди пенал? Еве и да имало фаул над Шарави, каде отиде топката по неговиот фор (иако впечаток е дека играчот на Удинезе прв стигна до топката)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom