Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
proxy.jpg
Разликата е тоа што Милан го изгуби тоа "пензионерски клуб" a Јувентус пак си остана "стара дама" :icon_mrgr: :icon_mrgr:

Разликата е тоа што Милан го изгуби тоа "пензионерски клуб" a Јувентус пак си остана "стара дама" :icon_mrgr: :icon_mrgr:
:D :D Тешки да продолжи Јуве да се вика старата дама поради истата причина поради која го доби тој прекар ке бидам презадоволен :)

Гедијатрија беше Милан, а не пензионерски клуб :icon_mrgr:

Slabo Slabo!!!

Katanija-Torino 0-0 , sto da gledash , sto samo napravi Lodi , sramota be za fudbalot e toa , posle toa promashi penal Bergessio , Torino so igrac + ne uspea da naprai nesto posebno .

Lazio-Cagliari 2-1 , zasluzhi barem 1 bod Kaljari vecerva , skandalozen beshe penalot za Lazio , a Orsato e zhiva komedija covekot , kakvi greshki sekoja nedela pravi , ne znam kako mu davat da sudi mec vo Serie A !

Slabo Slabo!!!

Katanija-Torino 0-0 , sto da gledash , sto samo napravi Lodi , sramota be za fudbalot e toa , posle toa promashi penal Bergessio , Torino so igrac + ne uspea da naprai nesto posebno .

Lazio-Cagliari 2-1 , zasluzhi barem 1 bod Kaljari vecerva , skandalozen beshe penalot za Lazio , a Orsato e zhiva komedija covekot , kakvi greshki sekoja nedela pravi , ne znam kako mu davat da sudi mec vo Serie A !
Најпрво СРЕЌНА НОВА НА СИТЕ
Во право си немаше ни п од пенал над Клосе.Беше соборен но откако ја шутна топката.Судиите продолжуваат со своето шоу и во 2013.Лацио играше одлично се до примениот гол,трбаше да водат со минимум два три разлика.Но според развојот на уткмицата после голот Каљари заслужи да остане непоразаен

Глејте сеа коа ќе влезе роки,и одма ќе ја сврти:D.

Ват Д Фак Интерррррррр?!?!?!? :vozbud:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 14:14 ---
дај д веј Среќен Бадник на сите православни христијани без разлика на ТИМоисповест :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom