Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Терам сеир бе па и ти. Затоа го ставив:pos:. Мора да признаеш дека и ти би терал сеир во обратна ситуација. На што ќе личи темава ако правиме муабет само за озбилни работи?
Па не ми личеше на сеир затоа те цитирав, иначе ако е сеир добредојден е секако, прифаќам јас. :)
3488_458945954144201_1709475792_n.jpg

Инаку виде некој дали стварно беше пенал? Сликава ја начекав на ФБ али од некој фан клуб на Интер така да можно е да е некој опасен фотошоп... Сеедно, не навлегувам во тоа дали беше пенал или не Интер заслужено загуби денес и тоа е тоа. Можеби и во одличен момент дојде овој пораз, малце да се спуштиме на земја и да тргнеме кон нови победи, бидејќи вака се повеќе и повеќе се зголемуваше притисокот врз играчите и се очекуваше прекин на успешната серија.

Па не ми личеше на сеир затоа те цитирав, иначе ако е сеир добредојден е секако, прифаќам јас. :)

Инаку виде некој дали стварно беше пенал? Сликава ја начекав на ФБ али од некој фан клуб на Интер така да можно е да е некој опасен фотошоп... Сеедно, не навлегувам во тоа дали беше пенал или не Интер заслужено загуби денес и тоа е тоа. Можеби и во одличен момент дојде овој пораз, малце да се спуштиме на земја и да тргнеме кон нови победи, бидејќи вака се повеќе и повеќе се зголемуваше притисокот врз играчите и се очекуваше прекин на успешната серија.
Не беше офсајд бе, се виде на повторената снимка многу убаво. Не фотошопираме ние како пациентине од Торино

Не беше офсајд бе, се виде на повторената снимка многу убаво. Не фотошопираме ние како пациентине од Торино
Па да и ние вчера направивем фотошоп наместо 1-0 за Пескара 1-6 ставивме :D:pos:

Тими:pos:
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 23:08 ---
Тими:pos:

Озбилен бев за делот со детските болести. Иначе ова со мала екипа ми е останато ко заебанција со еден другар(навивач на Интер). Кога едната екипа е под другата на табела и победи во меѓусебниот меч а веднаш потоа киксне, тогаш доаѓа она "еве, мала екипа, се попаливте против нас и ги плукнавте бодовите со ........ (реиндом просек од тим). Мислам дека ова му се случи и на Јуве кога ве победивме со голот на Матри а нареден меч го исплукавме заработеното.

Што се однесува до пеналот, колку што можев да видам имаше контакт ама не можам да тврдам.

Офсајд немаше,али добив впечаток дека малиот опасно одглуми,а и немаше потреба од таков глуп клизач од Силвестре.Сеедно заслужија победа Аталанта со оглед на тоа што Морати го подмитил оној дебилон од Аталанта што се тргна од жив ѕид коа Гуарин шутираше слободен.:icon_mrgr:

Кој хумор лежи во вас џубренташиве :pos:
За момент си помислив дека влегов во темата глупави вицови
Абе немаш појма колку е смешно ова џубренташи. Еве не можам да се соземам, ми пукна смејалчето.

И кога ќе ми текни од кого загубивме минатиот викенд ми се иде да се фрлам од 4ти :pos: Очај Милано :D

Sisajte Shinter!!!

Koga ne pobedivte ni otekovte ...

BONAVENTURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom