cokance
Затишје пред курац.
Вчера Јуве победи, судијата добро си ја заврши работата, со Интер ја утна,не мешај ти баби и жабиПомина ова не е интересено веќе. Дајте нешто ново. На пример како вчера не и досудиле пенал на Пескара.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера Јуве победи, судијата добро си ја заврши работата, со Интер ја утна,не мешај ти баби и жабиПомина ова не е интересено веќе. Дајте нешто ново. На пример како вчера не и досудиле пенал на Пескара.

Не беше еден, туку 3 пенали.И два неважечки гола признати, на Азамоа и КваљарелаПомина ова не е интересено веќе. Дајте нешто ново. На пример како вчера не и досудиле пенал на Пескара.

Nino Manchester , не се нервирај за сенешто. Глеј ги на пример фановиве на Јуве како се среќни![]()
Ја промашија најголемата победа на нивниот клуб,ама важно победија
.вие уште посреќни бевте ко ја тепавте пескара.Ако кажваш кажи си ко шо еNino Manchester , не се нервирај за сенешто. Глеј ги на пример фановиве на Јуве како се среќни![]()
Уште тогаш ја истакнавте кандидатурата за скудетото,ама после ко не можевте гол да дајте на три утакмици на Пепино Mеаца ве снема малце 
ахам... не застанувај тука сега, раскажи до крај, те читаме...вие уште посреќни бевте ко ја тепавте пескара.Ако кажваш кажи си ко шо еУште тогаш ја истакнавте кандидатурата за скудетото,ама после ко не можевте гол да дајте на три утакмици на Пепино Mеаца ве снема малце
![]()

Шо да докажам,како го плукавте страма дека појма нема и то неговото на фудбал не личело со сите во одбрана или дека Занети за ништо не го бива? Ма ајде ти се моламахам... не застанувај тука сега, раскажи до крај, те читаме...![]()

Продолжи продолжи, уште има до 12 колоШо да докажам,како го плукавте страма дека појма нема и то неговото на фудбал не личело со сите во одбрана или дека Занети за ништо не го бива? Ма ајде ти се молам![]()

има да,го тепа јувентус страмачони и гледам почнал по аватари да се појавуваПродолжи продолжи, уште има до 12 коло![]()

Како да пропушташ нешто интересно ама ај...На почеток: Страма дебилу, губи се од Интер да не те гледаме, сосе Занети и Камбијасо. Додека е овој тренер и овие играат прва постава ни ЛЕ нема да видиме.
Сега: Страма спасителу наш, Камбијасо и Занети ѕверови, одиме на титула![]()

Помош?Како да пропушташ нешто интересно ама ај...![]()