C
Creating.
Гостин
Што се случува со мердашите (Лацио) денес? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Лани они двајца ви ја донесоа титула... Во клучно коло Амаури даде гол за победа на Фиорентина над милан при што јувентус дојде на врвот... Башка да не те потсеќам на Гол ди Мунтари ( таљавенто судеше) така да ете колку придонес имаат они двајца... Убаво шо ги спомна...![]()
За тие што не прочитале (ТИ), во заградата пишува сеа за сеа.
А ич да не береш гајле, тешко дека било кој играч на Јуве до крајот на сезоната ќе има повеќе голови од Ел Шарави ако остане здрав, а посебно Џовинко
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 15:21 ---
![]()
Па затоа и реков дека треба да ни врати две третини од парите што му ги даваме. Една третина чесно си за работилЛани они двајца ви ја донесоа титула... Во клучно коло Амаури даде гол за победа на Фиорентина над милан при што јувентус дојде на врвот... Башка да не те потсеќам на Гол ди Мунтари ( таљавенто судеше) така да ете колку придонес имаат они двајца... Убаво шо ги спомна...![]()

Aј да видиме Сиена дали ќе има судиска помош денес и дали без истата ќе ја победи Џенова.ееее Лацио немаат помош од судиите за дома да ја победат Катанија![]()

Киево вчера, Џенова минатиот викенд,Аталанта,Каљари,Сампдорија.... ова се се тимови кои се бранеа со сите 11 и на контри чекаа и на некои и им успеа тоа им скинаа бодови на Милан, па сеа глеј ти дали играле бункер или не.mene ne me zanima koj ke bide prv strelec, najveke sansi ima Kavani, a me zanima koj tim ke osvoi, a on vi izgleda dobar posto milan se slabi nikoj ne igra bunker protiv milan posto nema potreba i napagacite na milan imaat poise prostor on da igra protiv bunker ekipi znam kolku ke mu bide kapacitetot, lani se vide
Имамо комплексееее
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 13:35 ---
не дај боже да изгубите од Милан(во светот на бајките)..болен ќе падниш да сибиш веко ќе те нема од дома да излезиш![]()

Киево вчера, Џенова минатиот викенд,Аталанта,Каљари,Сампдорија.... ова се се тимови кои се бранеа со сите 11 и на контри чекаа и на некои и им успеа тоа им скинаа бодови на Милан, па сеа глеј ти дали играле бункер или не.
Што е со Фиорентина ептен јаки оваа година?Еве ги 3-1 водат
Не хули бога!!!Греота е пред ел принципе да го стаиш,посебно после она вчераИмаат интересна екипа ...
Јојо е најјак напаѓач во Серија А ако ме прашувате мене ...+со Љаич се воиграни ....Одбраната им е средена доста + играат цврст фудбал ....
Једино Квадрадо ме пизди , ама ај ...