Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
a vie pobeduvate posle 8 ili 10 godini

зависи у која временска зона али ако идеш по некој пондериран просек од сите временски зони негде 7 години 4 месеци и 24 дена ... плус минус 2 дена ако идеш у детали

Циганите во Париз - фејл на годината!Имало и Љубиња и Пециња и 300 други чуда на форумов али ова не било...

Честита победа на навивачите на Интер тотално заслужена, нема подобро чуство Иако сум Јувенташ ама нема подобро чуство да гледаш како навивачи на Милан навиваат за клубот кои најпоќе го мразат се радваат за своите ривали. Како и да е Fino alla fine Forza Juventus ! Сепак сме на врвот и сигурен сум дека на крајот сезоната ке ја завржиме таму таму ! :)

Одличен меч тотално заслужено

Честита победа на навивачите на Интер тотално заслужена, нема подобро чуство Иако сум Јувенташ ама нема подобро чуство да гледаш како навивачи на Милан навиваат за клубот кои најпоќе го мразат се радваат за своите ривали. Како и да е Fino alla fine Forza Juventus ! Сепак сме на врвот и сигурен сум дека на крајот сезоната ке ја завржиме таму таму ! :)

Одличен меч тотално заслужено
ако тоа ти помага поубаво да спиеш навечер така нека е...

ако тоа ти помага поубаво да спиеш навечер така нека е...

Ако ти се пронаоѓаш таму тогаш баш мило ми е. Јас си спијам мирно но сепак 1вото место си носи придонес и за тоа :)

ако одиме по таа логика се знае кој е победникот ...

па се знае бе..:pos:
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 04:17 ---
ako uber bedna sampdorija vi dade 2 gola na gosti od koj edniot so 10 igraci...u sabota se osven pobeda na Juve so min 2 razlika go racunam za kiks

не заебавај?
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 04:21 ---
Е сега знам што ќе одговорат на ова ''експертите'' од Милано, " еднаш местачи секогаш местачи " . Море мрш таму бе , искомплексирани особи.. мака ви е што Јуве повторно ве гази, и ќе ве гази уште посилно , затоа чекате вакви моменти да се изфурате, да си олесните... Ако слободно, пуцајте. Во сабота ќе ќутите како пизди пак.;)

зашто чутите зашто чутите пи*ке торинске упс:D:D

Ако ти се пронаоѓаш таму тогаш баш мило ми е. Јас си спијам мирно но сепак 1вото место си носи придонес и за тоа :)
па не ќе да спиеш мирно чим мешаш фанови на милан со утакмица шо нема везе со нив...али ако сакаш така да се тешиш нека ти биде...

па не ќе да спиеш мирно чим мешаш фанови на милан со утакмица шо нема везе со нив...али ако сакаш така да се тешиш нека ти биде...

Абе брат јас не те смешав тебе ако ти беше дел од "фановите на милан " кој навиваја на интер и се пронајдоја таму тогаш никој не тие крив јас нема шо да не спијам мирно мене ми е баш сонот мирен први сме и сигурен сум дека таму ке сме и во мај е сеа ти шо си со мувата на капата не е мој проблем тоа што го напишав за фанови на милан не беше целено кон сите туку оние идиоти кои навиваа за тимот кој 'смртно го мразеле' тоа ти е исто ко да си фан на реал носиш дрес од Роналдо а во меѓувреме навиваш за Барса и Меси кои демек ке освојат титула во исто првенство каде си или фан на Рома а навиваш за Лацио да освој титула...... е сеа и ти ако си таков свака част... Нема што да се тешам јас пак ке нагласам први сме нема шо да се тешам напротив некој др треба тоа да го прави...

позз

249324_10151098979181581_2015086122_n.jpg

:icon_lol:

Него, ќе крати ли Пирло брадата?:D
Имаше нешто демек, ќе ја брикнел што Јуве изгуби, а тоа се деси.:( :D

Имамо комплексееее:D
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 13:35 ---
Абе брат јас не те смешав тебе ако ти беше дел од "фановите на милан " кој навиваја на интер и се пронајдоја таму тогаш никој не тие крив јас нема шо да не спијам мирно мене ми е баш сонот мирен први сме и сигурен сум дека таму ке сме и во мај е сеа ти шо си со мувата на капата не е мој проблем тоа што го напишав за фанови на милан не беше целено кон сите туку оние идиоти кои навиваа за тимот кој 'смртно го мразеле' тоа ти е исто ко да си фан на реал носиш дрес од Роналдо а во меѓувреме навиваш за Барса и Меси кои демек ке освојат титула во исто првенство каде си или фан на Рома а навиваш за Лацио да освој титула...... е сеа и ти ако си таков свака част... Нема што да се тешам јас пак ке нагласам први сме нема шо да се тешам напротив некој др треба тоа да го прави...

позз

не дај боже да изгубите од Милан(во светот на бајките)..болен ќе падниш да сибиш веко ќе те нема од дома да излезиш:pos::pos:

Никој не спомна дека Милан сврзаа две победи по ред,тоа е зашто играат без Ибра,играта им е потечна,нападот им е поаеродинамичен со Ел Шарави и неговата мохиканска фризура но се е во деталите,и веѓите му се аеродинамични ко спојлери му се,кога трча си мислиш Ферари е,значи од спор со голем нос Ибра или БМВ Х5 сеа се на Ферари Шарави:pos::pos:
294221header.jpg

Никој не спомна дека Милан сврзаа две победи по ред,тоа е зашто играат без Ибра,играта им е потечна,нападот им е поаеродинамичен со Ел Шарави и неговата мохиканска фризура но се е во деталите,и веѓите му се аеродинамични ко спојлери му се,кога трча си мислиш Ферари е,значи од спор со голем нос Ибра или БМВ Х5 сеа се на Ферари Шарави:pos::pos:
294221header.jpg

Милан не сврзаа две победи по ред,премногу е тоа.

294221header.jpg
Дечкото е прв стрелец во Серија А и тоа никој не спомнува..... :)

Ти би скокал од радост кога Јуве би го имал Шарави на местото на Џовинко. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom