Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Лани они двајца ви ја донесоа титула... Во клучно коло Амаури даде гол за победа на Фиорентина над милан при што јувентус дојде на врвот... Башка да не те потсеќам на Гол ди Мунтари ( таљавенто судеше) така да ете колку придонес имаат они двајца... Убаво шо ги спомна... :)

Таа утакмица беше слична со оваа вчера,голот на Мунтари,па после у второ надокнадуваше ѕверот,голот на Матри,недосудени два црвени на Мунтари и Мексес,така да не ви држи веќе тоа дека ради голот на Мунтари не земавте титула..

Не се правете наудрени,после таа утакмица имавте 10 победи и имавте цело време 4 бода предност,тоа што на крај губевте бодови од Болоња и Фиорентина вие сте си криви.Амаури!

За тие што не прочитале (ТИ), во заградата пишува сеа за сеа.
А ич да не береш гајле, тешко дека било кој играч на Јуве до крајот на сезоната ќе има повеќе голови од Ел Шарави ако остане здрав, а посебно Џовинко :)
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 15:21 ---
682377776.jpg

mene ne me zanima koj ke bide prv strelec, najveke sansi ima Kavani, a me zanima koj tim ke osvoi, a on vi izgleda dobar posto milan se slabi nikoj ne igra bunker protiv milan posto nema potreba i napagacite na milan imaat poise prostor on da igra protiv bunker ekipi znam kolku ke mu bide kapacitetot, lani se vide

Лани они двајца ви ја донесоа титула... Во клучно коло Амаури даде гол за победа на Фиорентина над милан при што јувентус дојде на врвот... Башка да не те потсеќам на Гол ди Мунтари ( таљавенто судеше) така да ете колку придонес имаат они двајца... Убаво шо ги спомна... :)
Па затоа и реков дека треба да ни врати две третини од парите што му ги даваме. Една третина чесно си за работил:)

ееее Лацио немаат помош од судиите за дома да ја победат Катанија :icon_lol:
Aј да видиме Сиена дали ќе има судиска помош денес и дали без истата ќе ја победи Џенова.:rolleyes:

mene ne me zanima koj ke bide prv strelec, najveke sansi ima Kavani, a me zanima koj tim ke osvoi, a on vi izgleda dobar posto milan se slabi nikoj ne igra bunker protiv milan posto nema potreba i napagacite na milan imaat poise prostor on da igra protiv bunker ekipi znam kolku ke mu bide kapacitetot, lani se vide
Киево вчера, Џенова минатиот викенд,Аталанта,Каљари,Сампдорија.... ова се се тимови кои се бранеа со сите 11 и на контри чекаа и на некои и им успеа тоа им скинаа бодови на Милан, па сеа глеј ти дали играле бункер или не.

Имамо комплексееее:D
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 13:35 ---

не дај боже да изгубите од Милан(во светот на бајките)..болен ќе падниш да сибиш веко ќе те нема од дома да излезиш:pos::pos:

Брат јас реален сум само за Јувентус си навивам :)

Како и да е сите рекорди се направени за да се скршат па му дојде времето и на овај нашиот :)

Киево вчера, Џенова минатиот викенд,Аталанта,Каљари,Сампдорија.... ова се се тимови кои се бранеа со сите 11 и на контри чекаа и на некои и им успеа тоа им скинаа бодови на Милан, па сеа глеј ти дали играле бункер или не.

dobor aj najjak e el sharavi prv strelec e uste ova kolo ke mu ja dadat nagradata

Што е со Фиорентина ептен јаки оваа година?Еве ги 3-1 водат

Што е со Фиорентина ептен јаки оваа година?Еве ги 3-1 водат

Имаат интересна екипа ...

Јојо е најјак напаѓач во Серија А ако ме прашувате мене ...+со Љаич се воиграни ....Одбраната им е средена доста + играат цврст фудбал ....

Једино Квадрадо ме пизди , ама ај ...

Имаат интересна екипа ...

Јојо е најјак напаѓач во Серија А ако ме прашувате мене ...+со Љаич се воиграни ....Одбраната им е средена доста + играат цврст фудбал ....

Једино Квадрадо ме пизди , ама ај ...
Не хули бога!!!Греота е пред ел принципе да го стаиш,посебно после она вчера :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom