R
Rigel Kent
Гостин
samdorija imaat 4 porazi po reda fioretina na gosti igraat slabo... .dosta se kiksas
Fucking logic

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samdorija imaat 4 porazi po reda fioretina na gosti igraat slabo... .dosta se kiksas
abe moron Roma ako e na nivo na seria b, inter e na seria c1/aвака кога седиме собрани шинтераши си викаме еј да ги тепавме сиена сега бод позади јуве ќе бевме. не бе поголемо понижување е од рома да изгубиш ... моментално на ниво на сериа Б тим се. непознавање на основни елементи од фудбалската игра , апсолутно никаква тактичка поставеност , физичка подготвеност еднаква на просечен македонски прволигаш... тимот им наликува на банда кловнови собрани од улица. а стварно очекував повеќе сигурно конкурент за место во ЛШ.
Fucking logic, ednas vikas formata na Sampdoria e slaba , potoa na Chievo e slaba od pocetok na prvenstvo
Биди попрецизен, Интер или Милан?Обично тие ги собираа трошките меѓу 2 серии на ЈувентусПопатетична екипа од Рома нема...ок,тука се некаде се ѓубретарите.
abe moron Roma ako e na nivo na seria b, inter e na seria c1/a
ve tepame kaj stigneme, lani 4-0 ovaa godina 1-3
toa sto zeman e ludak i neznae za dosta ni se vrakja vaka. vodevme 2-0 , mozese komotno da bide 4-0 ama koa glea deka ne ide treba da povlece igra i da kaze dosta , sea drzime rezultat. baska so ova debilive crnobeli dadoa dva gola nesakajki, roma pak napagase napagase, osvaldo nemase sreka i od kontra nakraj si padna deckoto mu dadoa penalce......
Roma e mnogu po kvlaitetna od shitner , ne se tresi, nesakajki dobivate utakmici
Се врати до нерешено ....место 4 бода , ќе беа 2 ? Rings a bellИсто како шо не се врати Јуве на 2:0 со челзи, 1:0 со шахтјор данците и еден куп екипи од сериа А.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1601-9928939-1028Шо се деси?Спорен пенал?
Сменав на една минута и гол падна
Рома 1 во 2, го чекаме Boom Shaka Lakka со вредност на добивката![]()
Баш сега на скај италија го повторуваа моментов и дефинитивно беше статива. Друг момент беше што линискиов судија колку што разбрав малку од читање усниЏабе со сила го терате овој муабет, голот беше регуларен, и топката Буфон ја одбрани, види ја подобро снимката, он ја избаци од гол линија али ти се чини дека удри во статива.
Најголемата грешка Рома ја направи со ангажманот на Земан. Не треба да си паметен за да ја видиш неговата кариера, и ќе се свати колкав му е капацитетот, 30 години една титула освен една Сериа Б нема освоено, а за трагедијата да е уште поголема Рома и во минатото имаше катастрофално искуство со истиот тој Земан. Наместо да си го вратат Монтела, тие ангажираат тренер кој е дупло поголем лузер од еден Раниери.вака кога седиме собрани шинтераши си викаме еј да ги тепавме сиена сега бод позади јуве ќе бевме. не бе поголемо понижување е од рома да изгубиш ... моментално на ниво на сериа Б тим се. непознавање на основни елементи од фудбалската игра , апсолутно никаква тактичка поставеност , физичка подготвеност еднаква на просечен македонски прволигаш... тимот им наликува на банда кловнови собрани од улица. а стварно очекував повеќе сигурно конкурент за место во ЛШ.
Chievo ne se nezgodna ekipa moze za tvojot tim se posto e nekolku nivoa poslab...ali za mojot ne
Ги извртуваш тезите, пресудите како што ти одговара, но реалноста е поинаква.
Истиот тој Конте во 2008 беше тепан од ултрасите на Лече пред очите на својата петгодишна ќерка на автобуската станица во Бари, токму поради тоа што одбивал да намести натпревар кој му одговарал на водачите на ултрасите на Лече. Тоа го кажал и на испрашувањето во полицијата, и ден денес нема решение за случајот! Конте е обвинет поради тоа што не пријавил местење, а докажано е дека тој не учествувал во тоа местење.
Треба пореално да се гледа на работите. Грешки на судиите имало и ќе има, во корист или во штета на големите клубови во Италија. Но не може да се допушти кога грешките одат во корист на Интер и Милан да се нарекуваат само грешки, а а свирнат нешто во корист на Јуве веднаш се склопуваат теории на заговор.
А не е далеку,на дуелот на Катанија против Интер минатото коло,според многу медиуми на Катанија не им беше досуден ЧИСТ пенал? Тука има заговор? Или тогаш погрешил судијата?