TheOther1
Interista Per Sempre!
И Бендтнер се извлекуваше и Камбијасо се извлекуваше од офсајд, а сам еве ми постираш слика каде убаво се гледа дека со лева нога е во офсајд.. Колку што било офсајд на Бендтнер толку и на Камбијасо...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Бендтнер се извлекуваше и Камбијасо се извлекуваше од офсајд, а сам еве ми постираш слика каде убаво се гледа дека со лева нога е во офсајд.. Колку што било офсајд на Бендтнер толку и на Камбијасо...
Јеботе мавни една линија со фотошоп и види дали е истоНа двајцата едната нога им е во офсајд.
Не ја гледав Интер, коментирам по сликата од погоре.
Не знам, мене така ми делува на сликата ко да е офсајд. Реков претходно, не ја гледав, можеби не било офсајд.Јеботе мавни една линија со фотошоп и види дали е исто
Што се 50 сантими, а?
Катанија е двојно оштетена денес, затоа реагираат луѓево и не се правете дека не разбирате. Кога ќе те акнат убаво два пати (поништен гол и гол од офсајд) нормално е дека ќе го гледаш тоа како тенденција.
Јас со ова во никој случај не го напаѓам Јуве, од кај па да знам, може судијата со некоја тајфа си ја имал во кладилница. Just sayin...
Офсајд е ете ти сликаНе знам, мене така ми делува на сликата ко да е офсајд. Реков претходно, не ја гледав, можеби не било офсајд.
И ова офсајд е? Луѓе ај не зборете од инат ви се молам.На двајцата едната нога им е во офсајд.
Не ја гледав Интер, коментирам по сликата од погоре.
И да било и да не било сеедно ми е. Не ја ни гледав и не ме интересира дали и како победил Интер против некоја си таму Болоња. (што има јас да ги бранам Болоња на форум, ме заболе за нив). Ова истото не може да се каже за повеќето овде кои истролале 20 и кусур страни, тоа ми е цел муабет.И ова офсајд е? Луѓе ај не зборете од инат ви се молам.
Не знам како можеш да имаш таков став кога секоја година на некој му ставаат лисици... Се мести наголемо не само во Италија туку секаде, во фудбалот се вртат пари и невозможно е да нема корупција. Не може да се работи за квалитетот на судиите, ова ти го кажувам од долгогодишно искуство на следење натпревари во југозападен регион, каде немам видено судија да досуди ваков пенал ако не му бил животот во опасност. Колку можат да бидат полоши Италијанските судии од наш регионален судија?Кажав дека ми е глупо ради тоа што судиската грешка испадна во корист на Јуве, но мој личен став е дека моментално не се мести во Италија и дека судиите не се поткупувани и дека се е чисто, само што квалитетот на судиите многу опаднал и прават големи грешки, значи нема да кажам
незнам колку ќе ти биде сеедно доколку интер е шампион после ...И да било и да не било сеедно ми е. Не ја ни гледав и не ме интересира дали и како победил Интер против некоја си таму Болоња. (што има јас да ги бранам Болоња на форум, ме заболе за нив). Ова истото не може да се каже за повеќето овде кои истролале 20 и кусур страни, тоа ми е цел муабет.
Ако биде шампион ќе значи дека биле подобри од Јуве во текот на сезоната. Сигурно нема да ронам крокодилски солзи на форум како Интер победиле со судиска помош на некој трет меч а притоа да речеме го исплескале Јуве двапати.незнам колку ќе ти биде сеедно доколку интер е шампион после ...
Океј ова али неможе фановите на Јуве да се бранат после она што се деси прееска. Иако имаше неколку што стварно признаа дека незаслужено победил Јуве, но сепак такви како Сладоледџија го бранат Јуве во денешнава ситуација. Не викам дека се криви фановите на Јуве, далеку од тоа, они ништо не згрешиле ниту пак наместиле но сепак малоумно е да си го браниш тимот после ова денес.И да било и да не било сеедно ми е. Не ја ни гледав и не ме интересира дали и како победил Интер против некоја си таму Болоња. (што има јас да ги бранам Болоња на форум, ме заболе за нив). Ова истото не може да се каже за повеќето овде кои истролале 20 и кусур страни, тоа ми е цел муабет.