Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
И Бендтнер се извлекуваше и Камбијасо се извлекуваше од офсајд, а сам еве ми постираш слика каде убаво се гледа дека со лева нога е во офсајд.. Колку што било офсајд на Бендтнер толку и на Камбијасо...

:facepalm:

imgpress

На двајцата едната нога им е во офсајд.
Не ја гледав Интер, коментирам по сликата од погоре.
Јеботе мавни една линија со фотошоп и види дали е исто :)
Што се 50 сантими, а? :)

Катанија е двојно оштетена денес, затоа реагираат луѓево и не се правете дека не разбирате. Кога ќе те акнат убаво два пати (поништен гол и гол од офсајд) нормално е дека ќе го гледаш тоа како тенденција.

Јас со ова во никој случај не го напаѓам Јуве, од кај па да знам, може судијата со некоја тајфа си ја имал во кладилница. Just sayin...

И Бендтнер се извлекуваше и Камбијасо се извлекуваше од офсајд, а сам еве ми постираш слика каде убаво се гледа дека со лева нога е во офсајд.. Колку што било офсајд на Бендтнер толку и на Камбијасо...

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
zDcF7.gif

Чист гол им поништи на Катанија, гол од офсајд даде Јуве, цела лига е наместена, го местат Јуве шампион да е....

watcha_3bc6a0_1378997.jpg

Јеботе мавни една линија со фотошоп и види дали е исто :)
Што се 50 сантими, а? :)

Катанија е двојно оштетена денес, затоа реагираат луѓево и не се правете дека не разбирате. Кога ќе те акнат убаво два пати (поништен гол и гол од офсајд) нормално е дека ќе го гледаш тоа како тенденција.

Јас со ова во никој случај не го напаѓам Јуве, од кај па да знам, може судијата со некоја тајфа си ја имал во кладилница. Just sayin...
Не знам, мене така ми делува на сликата ко да е офсајд. Реков претходно, не ја гледав, можеби не било офсајд.

Иначе испишаните 20 страни за тоа како Јуве победил со судиска помош ми се без смисла. Па кој нормален што не навива за Јуве земал у 12:30 да гледа па уште и да изиграва супервизор и да бара судиски грешки. Кога не игра Јуве во тој термин јас си го преспивам и ме заболе и за Интер и за Милан и за судиите. Недела сабајле, ден за одмор, немам друга работа ќе гледам дали судиите им помогнале на Милан или Интер за да можам после да тролам.

мене ми глупо кога ќе видам и покрај тоа што имаат добра екипа и играат добро и судиските грешки се во нивна корист, се надевам во иднина доколку има судиски грешки ќе бидат против Јуве .. и вие јувенташите не треба да ви биде ништо чудно кога ќе има судиска грешка(макар тоа било ненамерна), да слушате од други како го вреѓаат вашиот тим или ве нарекуваат местачи, значи тоа е нормална работа и секојдневие кое ќе ве прати засекогаш ..

а видете му изјава на Марота: “The Catania goal was clean, but it would not have been decisive in this match,” insisted director general Marotta. :facepalm:

Еден гол мањак не би влијаел на победата на Јуве и не би бил одлучувачки?? дај молим те, незнам како не го срам со вакви изјави да испаѓа во јавност, али кутриот тој што друго би можел да каже во таква ситуација, сигурно немаше да каже "овој поништен гол ги уништи надежите на Катанија да освојат некој бод во дуелот со Јуве"

Кажав дека ми е глупо ради тоа што судиската грешка испадна во корист на Јуве, но мој личен став е дека моментално не се мести во Италија и дека судиите не се поткупувани и дека се е чисто, само што квалитетот на судиите многу опаднал и прават големи грешки, значи нема да кажам "Јуве местачи", бидејќи мислам дека лигата е чиста, еве денес и на Ливерпул му поништија чист гол, а досудија офсајд, значи грешки се дешаваат .. доколку имам став дека се мести во Италија и судиите се поткупувани, конкретно, доколку се дознае во иднина дека судијата намерно не го признал голот во корист на Јуве(со докази и постане официјално) тогаш ќе престанам да следам италијанско првенство, бидеќи ми се гади од самата помисла ..

Офсајд беше третиот гол на Интер, но на резултат од 2-1.

Зашто сите коментираат е дека Катанија беше двојно оштетена, и тоа два пати од истиот линиски судија ако не се лажам.

И ова офсајд е? Луѓе ај не зборете од инат ви се молам.
И да било и да не било сеедно ми е. Не ја ни гледав и не ме интересира дали и како победил Интер против некоја си таму Болоња. (што има јас да ги бранам Болоња на форум, ме заболе за нив). Ова истото не може да се каже за повеќето овде кои истролале 20 и кусур страни, тоа ми е цел муабет.

Кажав дека ми е глупо ради тоа што судиската грешка испадна во корист на Јуве, но мој личен став е дека моментално не се мести во Италија и дека судиите не се поткупувани и дека се е чисто, само што квалитетот на судиите многу опаднал и прават големи грешки, значи нема да кажам
Не знам како можеш да имаш таков став кога секоја година на некој му ставаат лисици... Се мести наголемо не само во Италија туку секаде, во фудбалот се вртат пари и невозможно е да нема корупција. Не може да се работи за квалитетот на судиите, ова ти го кажувам од долгогодишно искуство на следење натпревари во југозападен регион, каде немам видено судија да досуди ваков пенал ако не му бил животот во опасност. Колку можат да бидат полоши Италијанските судии од наш регионален судија?

Не ја ставам сликава за да отворам нови дискусии туку барав еден друг кадар кој убаво покажува дека во овој момент, и главниот судија и помошникот имаат отворено видно поле и гледаат точно што се случува.

Ова денес е ништо, да не беше Катанија оштетена два пати немаше ни да коментирам, освен за сеир :)

И да било и да не било сеедно ми е. Не ја ни гледав и не ме интересира дали и како победил Интер против некоја си таму Болоња. (што има јас да ги бранам Болоња на форум, ме заболе за нив). Ова истото не може да се каже за повеќето овде кои истролале 20 и кусур страни, тоа ми е цел муабет.
незнам колку ќе ти биде сеедно доколку интер е шампион после ...

незнам колку ќе ти биде сеедно доколку интер е шампион после ...
Ако биде шампион ќе значи дека биле подобри од Јуве во текот на сезоната. Сигурно нема да ронам крокодилски солзи на форум како Интер победиле со судиска помош на некој трет меч а притоа да речеме го исплескале Јуве двапати.

Океј ова али неможе фановите на Јуве да се бранат после она што се деси прееска. Иако имаше неколку што стварно признаа дека незаслужено победил Јуве, но сепак такви како Сладоледџија го бранат Јуве во денешнава ситуација. Не викам дека се криви фановите на Јуве, далеку од тоа, они ништо не згрешиле ниту пак наместиле но сепак малоумно е да си го браниш тимот после ова денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom