Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Лекција број 2. Кога ќе ве Казнат ФИГЦ се криви ... Коа судат за вас ма они се супер дечки... Башка со вакви местенки ќе ве изабацат пак у серија Б и ќе плачете после како сите се против вас...
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 16:25 ---

И пред тоа бев паметен ;)
Само ми ја потврдуваш тезата,фала што учествуваше во мојов мал експеримент.;)

Интер - Катанија,недосуден чист пенал за Катанија,0:55

кај сте сега светци?дали имаше еден збор пишано за ова во Сериа А!?? а сега интерашите глумат чесни,добро бе у кој филм сте влезени? Милан победува со гол од офсајд,судиска грешка нормално.

Monolog si vodite?? bedotii

Па ве снема да коментирате нешто за ситуацииве и нормално како и двете другарчиња твои го праите тоа што најдобро го праите,менувате тема:icon_mrgr:

коментираше ли некој за недосудениот пенал за Катанија?баш ме интересира сега што ќе кажете.

Па ве снема да коментирате нешто за ситуацииве и нормално како и двете другарчиња твои го праите тоа што најдобро го праите,менувате тема:icon_mrgr:

коментираше ли некој за недосудениот пенал за Катанија?баш ме интересира сега што ќе кажете.

Natprevar gledame :),ne se zamarame poveke so vas , odete slavete " pobeda " nad Catania ;)

Natprevar gledame :),ne se zamarame poveke so vas , odete slavete " pobeda " nad Catania ;)

Се гледа кој не се замара,20 страни испишани,а за ова што не им беше досуден пенал на Катанија никој ништо не пиша тука;)

Интер - Катанија,недосуден чист пенал за Катанија,0:55

кај сте сега светци?дали имаше еден збор пишано за ова во Сериа А!?? а сега интерашите глумат чесни,добро бе у кој филм сте влезени? Милан победува со гол од офсајд,судиска грешка нормално.

Alessandro Del Piero scores with a penalty in his 800th professional game. SYDNEY FC 2-1 PERTH , ti znaes sto video postiras:pos::icon_lol::ROFLMAO:

Umrev hahahhahahahha ejjjjjjjjjj zabegani:ROFLMAO:

Само ми ја потврдуваш тезата,фала што учествуваше во мојов мал експеримент.;)
не ќе да ти успеа..... ни ве пратив во серија Ц1...ниту па навредив на лична основа...друг пат припреми ги поубаво експериментиве ;)

Грешки се случуваат, ама кога на една утакмица судијата ќе поништи чист гол на едните и после другите ќе им го бапнат од офсајд, не може човек да не се запраша некои работи. Ама пошо се работи за Јуве нема да се замарам, не знам зошто се изненадени шинтерашиве па реагираат како да се случило нешто чудно.

Само ќе речам дека ова го искачи Рицоли на второто место на мојата црна листа на судии од Сериа А. На првото неприкосновен е Роки а Таљавенто тукушто падна едно место подолу.

^^^Au hhahahha e toa go pisuva navivac na ekipa koja dobiva penali kako bonboni :icon_lol:, ne go pustam videoto sigurno nekoja godisnina od pokloneti penali za Jube slavite

Лекција број 2. Кога ќе ве Казнат ФИГЦ се криви ... Коа судат за вас ма они се супер дечки... Башка со вакви местенки ќе ве изабацат пак у серија Б и ќе плачете после како сите се против вас...
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 16:25 ---

И пред тоа бев паметен ;)
Кој рече дека се супер? Факт е дека се прават грешки, то не е супер, без разлика кој е оштетен. Нека воведат технологија и нека го решат овај проблем, оти секој можи да биди оштетен. Ај во моментов не делува дека којзнај колку ќе му сменеше на катанија ако освоеја некој поен или па Јувентус ако не победеше, во моментов долго е првенството, ама факт е дека има ситуации кои се премногу критични.

Само ќе речам дека ова го искачи Рицоли на второто место на мојата црна листа на судии од Сериа А. На првото неприкосновен е Роки а Таљавенто тукушто падна едно место подолу.
Грешка.Не беше судија Рицоли, туку Андреа Гервасони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom