Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
318980_499257153447839_1883256898_n.jpg

:pos:

2 години по ред Удинезе неможе да влезе во групна фаза од ЛШ, што се плеткаат кај што не им е работа, германцине и тоа место ќе ни го земат :icon_mrgr:. А вие 2 години неможете ни во ЛЕ да влезете, на која основа да договараме супер-куп? :LOL: Does Slovan Bratislava ring a bell? :pos:

на основа што оваа година Рома ќе се пласираат во ЛШ, а вие во ЛЕ :icon_lol:

Берло ќе иде у домашен притвор, никакво влијание нема да има ова врз Милан, исти курац му е тоа и плус има право не на една туку на 2 жалби, така да пиши пропало, ко да не е осуден.

Берло ќе иде у домашен притвор, никакво влијание нема да има ова врз Милан, исти курац му е тоа и плус има право не на една туку на 2 жалби, така да пиши пропало, ко да не е осуден.
Ko sto pisav u drugata tema

He can appeal from the sentence two times still. And that will take many years. He will not spent a day in jail.

Giaccherini to be punished for holding a sign saying "il gol di Muntari mettilo nel culo" during Juve's Scudetto celebrations.

resizer.jsp

Ова му доаѓа како еден вид на реплика на банерот кој го држи амброзини на сликата подоле после триумфот во ЛШ во 2007мата година.
ambrosini_striscione_scudetto.jpg

Абе нека не те лажат такви работи, да работиш у некоја поголема кладилница да видиш какви луди уплати има.
Иначе може да се проба зашто да не, само ако има многу уплати ќе падне коефициентот и нема мн да ќариш.

Wow , дури 8к ? :cuc: . За евра зборуваме нели :sneaky:

Да земаш ти 80к плата па да видиш дали нема да дадеш 8к у кладилница... Ептен многу пари фрлаат, кај мене у кладилница има еден голтар за јадење нема пари со скинати алишта а фрла по илјадарче за викенд... Иначе сите знаеме дека Катанија е домашна екипа и затоа многу ќе биде тешко Јуве да победи .. Според мене, реален исход е X ..

Да земаш ти 80к плата па да видиш дали нема да дадеш 8к у кладилница... Ептен многу пари фрлаат, кај мене у кладилница има еден голтар за јадење нема пари со скинати алишта а фрла по илјадарче за викенд... Иначе сите знаеме дека Катанија е домашна екипа и затоа многу ќе биде тешко Јуве да победи .. Според мене, реален исход е X ..
Баш тоа ми е муабетот, дека 8илјади денари се гола вода, и јас лично знам луѓе секој ден играат по 30-40к денари на дневно ниво , и незначи тоа дека секој ден им кажуваат местени.. си играат луѓето тоа е тоа.. голема работа се попали типот горе на 8к уплата...затоа го прашав дали зборува за евра, тогаш е друг муабетот.

буљардери не прајте малер двојка ми е планирана

Да само не мора ништо да значи, пред мене еден фрли 20 000 на Арсенал прошлиот викенд па се прегоре. Исто така репрезентацииве кога играа еден типац ја убаци Словачка 1 за 10 000, знам тепаше тогаш 2-0 или 2-1, и Молдавија-Украина 2 за 10 000 и таа го преврте, 0-0 заврши, што значи у минус е негде 5000 и не му ја сфатив логиката зошто става големи пари на толку мали коефициенти.
Муабетот ми е дека немора ништо да значи што ставил 8000 на Х, фудбал е, топката е тркалезна и ништо не се знае.

Normalno deka niso nemora da znaci,druga mi beshe poentata no nebitno.

Sekojdnevno se gorat lugje so takvi sumi pa duri i pogolemi.

Вечерва Милан мора да тепа, Џенова наша екипа е ќе ни ја пуштит. Сиена 2:1 го тепа Палермо (претчувство иам :cool:). А и Јуве утре чувствувам ќе киксне со Катанија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom