Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 години по ред Удинезе неможе да влезе во групна фаза од ЛШ, што се плеткаат кај што не им е работа, германцине и тоа место ќе ни го земат. А вие 2 години неможете ни во ЛЕ да влезете, на која основа да договараме супер-куп?
Does Slovan Bratislava ring a bell?
![]()
Ko sto pisav u drugata temaБерло ќе иде у домашен притвор, никакво влијание нема да има ова врз Милан, исти курац му е тоа и плус има право не на една туку на 2 жалби, така да пиши пропало, ко да не е осуден.
Wow , дури 8к ?Catania - Juventus X
8k uplata u Kopacka ima eden decko,abe moggi mafija pak li praite neso be?![]()
Wow , дури 8к ?. За евра зборуваме нели
![]()
Баш тоа ми е муабетот, дека 8илјади денари се гола вода, и јас лично знам луѓе секој ден играат по 30-40к денари на дневно ниво , и незначи тоа дека секој ден им кажуваат местени.. си играат луѓето тоа е тоа.. голема работа се попали типот горе на 8к уплата...затоа го прашав дали зборува за евра, тогаш е друг муабетот.Да земаш ти 80к плата па да видиш дали нема да дадеш 8к у кладилница... Ептен многу пари фрлаат, кај мене у кладилница има еден голтар за јадење нема пари со скинати алишта а фрла по илјадарче за викенд... Иначе сите знаеме дека Катанија е домашна екипа и затоа многу ќе биде тешко Јуве да победи .. Според мене, реален исход е X ..
Да само не мора ништо да значи, пред мене еден фрли 20 000 на Арсенал прошлиот викенд па се прегоре. Исто така репрезентацииве кога играа еден типац ја убаци Словачка 1 за 10 000, знам тепаше тогаш 2-0 или 2-1, и Молдавија-Украина 2 за 10 000 и таа го преврте, 0-0 заврши, што значи у минус е негде 5000 и не му ја сфатив логиката зошто става големи пари на толку мали коефициенти.Да земаш ти 80к плата па да видиш дали нема да дадеш 8к у кладилница... Ептен многу пари фрлаат, кај мене у кладилница има еден голтар за јадење нема пари со скинати алишта а фрла по илјадарче за викенд... Иначе сите знаеме дека Катанија е домашна екипа и затоа многу ќе биде тешко Јуве да победи .. Според мене, реален исход е X ..