Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
А зашо па мислиш дека ние се замараме со Милан,кој е 13 место?ние се замараме со Наполи пошо они ни се конкуренти.. искрено жал ми паѓа и да ве реметам.
Коментарите на твоите на последниве неколку страни го говорат токму спротивното ;)

Коментарите на твоите на последниве неколку страни го говорат токму спротивното ;)

Веруј ич не ме интересира Милан,вчера го тепавме Наполи,единствениот конкурент за титула,прво место сме без пораз,на ни на крај памет ми е да се замарам со Милан(y)

Да не беше Јуве класа пред другиве екипи лигава ќе беше како Француска лига што беше/е
Во една сезона 5 лидери ќе се сменеа и на 2 кола до крај 6 екипи ќе имаа шанса за титула

Не му се смејте на Милан сезонава,тоа ви е исто како да му се смеете на човек во инвалидска колична,најсериозно.

:icon_lol:

Не ми беше некоја негативна екипа Наполи, ама после овие глупости не знам шо да мислам.Смешна екипа.Како вчера во Торино да дошол циркусот Наполи.
(пред некоја година сретнав еден Италијанец од Наполи викаше мерда Наполи, јас навивам за Јуве, Наполи е циркус.Ио капито сега)

_6f2405d5caa6fede606ebbcee846ad1d.gif

Eво гејов Инлер шо напрај вчера, па и фаул му судеја.
So da ne samo pickite od Barselona znaat da glumat :)

_6f2405d5caa6fede606ebbcee846ad1d.gif

Eво гејов Инлер шо напрај вчера, па и фаул му судеја.

:pos:
Се газев од смеење вчера, не за друго ќе се повредеше самиот. Како рипна... како да беше на базен и 30 пички да гледаа во него.

Во моментов Милан има исто бодови како и Пескара која што се наоѓа на место за отпаѓање од лига :eek:

На МПО се качивте веќе со слични срања. Да не смее да падне веќе човек.

Ќе има ли Гол Ди Џилардино или не беше гол тоа?:icon_lol:

598693_431173266943505_783837465_n.jpg

p.s. Панчета мисли си ги заштитил сликите од сајтот си негов, ама нејќе да му се.:D

Ќе има ли Гол Ди Џилардино или не беше гол тоа?:icon_lol:

598693_431173266943505_783837465_n.jpg

p.s. Панчета мисли си ги заштитил сликите од сајтот си негов, ама нејќе да му се.:D
Па не е со цел обем помината линијата, така да не е гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom