Извини дечки , си ме побркал со друг, јас немам цитирано спортски ни мортски... не читам македонски портали уопште, ниту планирам. Инаку мојата дефиниција е супер , прегледај си ги постовите во последните 3-4 дена, 99% ти се со зборот ЈУВЕ во нив( немам ништо против btw ). Ако тоа не е комплекс незнам што еКомплекс е од Спортски.мк да извадиш статија и да викаш дека Тишина ќе настапи на темава.
Веќе ако одиме по твојата дефиниција за комплекс, инаку темава е за Серија А, вие ги актуелизирате тие муабети, па само по ваш терк тераме.![]()

--- надополнето: 20 октомври 2012 во 03:48 ---
Слушај курајберу (без навреда), Јуве ја има најславната историја, бар кај Италијанските тимови , и никој од фановите на Јуве не се срами од неа(најди ми 1 и заќути ме), напротив секој Јувентино е горд на својот клуб. Ако ти мислиш дека најтрофејниот клуб во Италија имал срамна историја , тогаш ти си срам за мене, како личност која си 'замислува' дека разбира од Италијански фудбал. Ај прошетај малку и рагледај клипчиња од 'срамната' историја на Јуве.Гледај, пали се, дркај, што сакаш прај, и да пропаѓаме, се тоа влегува во историјата...
Никој не ве тера да се сеќавате на црното минато, секогаш ние сме тука да ве потсетиме.
Тоа што сте биле во серија Б и сте ја освоилемање битно, битна е причината зошто сте се нашле таму. Дел од срамната историја на Јуве.
Не бе, никој не може да падне пониско од вас...Па сеа вие колку сакате уживајте додека ние "пропаѓаме". Никад нема да уживате повеќе од нас.
Не, ни Наполи не ви е конкуренција, без конкуренција сте пошо сте најјаки. Еве после 7 кола титулата веќе ваша е. И во ЛШ сте без конкуренција. Џабе играме со вас. Во план ни е да се откажеме.

Па сеа вие колку сакате уживајте додека ние "пропаѓаме". Никад нема да уживате повеќе од нас.
) сакав да ве пецнам малце и очигледно ми успеа кај тебе. Далеку од тоа дека целата историја на Јувентус е срамна. Секоја почит за тоа што го има постигнато како клуб и за сите трофеи (купени
). Клипчиња не ми се гледаат од Јуве, од Интер ќе си гледам. Уствари може сеа да си пуштам некое клипче од Јуве од периодот 2006-2010
) освен пар факти што беа изнесени периодов во Италија, ко судски пресуди, ја само ги пренесов со копи пејст пост, си помешал нешто, нели ти ги актуелизираше линковите од гдс, па и ја си ја пробав среќата.
over and out.
... ај утре ќе прочитам поново и ќе ти реплицирам со трезвена глава