Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Комплекс е од Спортски.мк да извадиш статија и да викаш дека Тишина ќе настапи на темава. :pos:
Веќе ако одиме по твојата дефиниција за комплекс, инаку темава е за Серија А, вие ги актуелизирате тие муабети, па само по ваш терк тераме. ;)
Извини дечки , си ме побркал со друг, јас немам цитирано спортски ни мортски... не читам македонски портали уопште, ниту планирам. Инаку мојата дефиниција е супер , прегледај си ги постовите во последните 3-4 дена, 99% ти се со зборот ЈУВЕ во нив( немам ништо против btw ). Ако тоа не е комплекс незнам што е ;)
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 03:48 ---
Гледај, пали се, дркај, што сакаш прај, и да пропаѓаме, се тоа влегува во историјата...

Никој не ве тера да се сеќавате на црното минато, секогаш ние сме тука да ве потсетиме.

Тоа што сте биле во серија Б и сте ја освоиле :pos:мање битно, битна е причината зошто сте се нашле таму. Дел од срамната историја на Јуве.
Не бе, никој не може да падне пониско од вас... :vozbud: Па сеа вие колку сакате уживајте додека ние "пропаѓаме". Никад нема да уживате повеќе од нас.

Не, ни Наполи не ви е конкуренција, без конкуренција сте пошо сте најјаки. Еве после 7 кола титулата веќе ваша е. И во ЛШ сте без конкуренција. Џабе играме со вас. Во план ни е да се откажеме.
Слушај курајберу (без навреда), Јуве ја има најславната историја, бар кај Италијанските тимови , и никој од фановите на Јуве не се срами од неа(најди ми 1 и заќути ме), напротив секој Јувентино е горд на својот клуб. Ако ти мислиш дека најтрофејниот клуб во Италија имал срамна историја , тогаш ти си срам за мене, како личност која си 'замислува' дека разбира од Италијански фудбал. Ај прошетај малку и рагледај клипчиња од 'срамната' историја на Јуве.

Слушај курајберу (без навреда), Јуве ја има најславната историја, бар кај Италијанските тимови , и никој од фановите на Јуве не се срами од неа(најди ми 1 и заќути ме), напротив секој Јувентино е горд на својот клуб. Ако ти мислиш дека најтрофејниот клуб во Италија имал срамна историја , тогаш ти си срам за мене, како личност која си 'замислува' дека разбира од Италијански фудбал. Ај прошетај малку и рагледај клипчиња од 'срамната' историја на Јуве.
Пријателе, не сме се разбрале добро. Можеби и јас погрешно се изразив. Нека биде вака: срамен дел од богатата историја на Јувентус (скандалот калчополи). Оваа генерација нема да го заборави тоа, при секоја ваша провокација, секој навивач на било кој тим, ко слеп за стап ќе се закачи за калчополи на чело со Моџи и Јуве. После постот на сладоледџијата дека "пропаѓаме" (а можеби и мислеше само на Милан, во тој случај во право е :)) сакав да ве пецнам малце и очигледно ми успеа кај тебе. Далеку од тоа дека целата историја на Јувентус е срамна. Секоја почит за тоа што го има постигнато како клуб и за сите трофеи (купени :P). Клипчиња не ми се гледаат од Јуве, од Интер ќе си гледам. Уствари може сеа да си пуштам некое клипче од Јуве од периодот 2006-2010 :)

Извини дечки , си ме побркал со друг, јас немам цитирано спортски ни мортски... не читам македонски портали уопште, ниту планирам. Инаку мојата дефиниција е супер , прегледај си ги постовите во последните 3-4 дена, 99% ти се со зборот ЈУВЕ во нив( немам ништо против btw ). Ако тоа не е комплекс незнам што е ;)
Смири се бе Тутор, не се нервирај. :icon_lol:
Моите постови беа само одговор на вашите, и воопшто не беа Јуве инволвирани ( нели, според тебе судиите кои се инволвирани во Калчополи немаа никаква врска со Јуве :eek: ) освен пар факти што беа изнесени периодов во Италија, ко судски пресуди, ја само ги пренесов со копи пејст пост, си помешал нешто, нели ти ги актуелизираше линковите од гдс, па и ја си ја пробав среќата.
Тогаш ок ти беа таквите статии, сеа не, i wonder why :icon_lol:, испадна у право бевме, на темава треба да се става само она што вас ви одговара, или па, да се ставаат работи кои вие би ги интерпретирале како вас што ви одговара, ко статијата од спортски.мк, иначе ние ќе бидеме искомплексирани, комплекс, збор за кој се согласувам со дечкото што навива за Ливерпул од форумов, треба и те како да се дефинира, многумина му го имаат утнато значењето, апла евидентно е веќе овa.

Зашто ? Пробај вака, вие се фаќате за статија од спортски.мк, вест која во Италија на сосем различен начин е пренесена, и тврдите дека на темава ќе има тишина, тврдење кое 3 години веќе го читаме, ние исто тераме со копи пејст постови од буквално, најрелевантните италијански медиуми, дел од тие вести официјални пресуди а не глупи шпекулации и бум, ние сме искомплексираните. logic, can not find onе, не за друго, ја ако сум искомплексиран, што си ти со муабетот за тишината ? И како може некој да е искомплексиран од нешто што има документирано криминално минато ? уанс аген, logic, can not find one.

Пробај нешто друго, зборот комплекс тука не поминува, титулите ли ? 28 ли се ? 30 ли се ? ( уникатен, единствен пример во фудбалскиот свет )
Ви ги мочаме.:cool: over and out.

Смири се бе Тутор, не се нервирај. :icon_lol:
Syn братми , многу долг пост... а и можеби мене долга ми беше вечерта :sick: ... ај утре ќе прочитам поново и ќе ти реплицирам со трезвена глава :cautious:
Инаку не се нервирам, ако си правиме муабет у живо може да приметиш поубаво, вака текстуално секој различно си ја перцепира особата од другата страна. Кога би ме видел преку комп, би видел Зен , верувај :)
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 04:59 ---
Пријателе, не сме се разбрале добро. Можеби и јас погрешно се изразив. Нека биде вака: срамен дел од богатата историја на Јувентус (скандалот калчополи). Оваа генерација нема да го заборави тоа, при секоја ваша провокација, секој навивач на било кој тим, ко слеп за стап ќе се закачи за калчополи на чело со Моџи и Јуве. После постот на сладоледџијата дека "пропаѓаме" (а можеби и мислеше само на Милан, во тој случај во право е :)) сакав да ве пецнам малце и очигледно ми успеа кај тебе. Далеку од тоа дека целата историја на Јувентус е срамна. Секоја почит за тоа што го има постигнато како клуб и за сите трофеи (купени :P). Клипчиња не ми се гледаат од Јуве, од Интер ќе си гледам. Уствари може сеа да си пуштам некое клипче од Јуве од периодот 2006-2010 :)
Навикни се , на тоа ќе си останете оваа генерација шинтераши :icon_lol:

Зен велиш, епа утре реплицирај у твој стил, сеа изглеа бајаги си бил надвор. :icon_lol:

Нема везе, да е до мене, со перма-бан би забранил било каква дискусија во врска со овие работи а би терал само на она што сега се случува во калчото поготово зашто веќе денес се игра топ утакмица, али форум ко форум, јебига, да беше 2008, немаше ич да ми пречат овие дискусии, али више демоде станаа.

Tutor Тој Торпедо се срамеше и си напушти. Коа више бараш да ти излеземе у пресрет :D

Патем ај да се посмееме малце
525671_366335763451840_210113203_n.jpg

oва е дискутабилно....зависи од кој аспект се глеа...
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 12:13 ---
Абе палете се, дркајте што сакате правете и вие интерашите и вие миланезите, и сме биле во Б и сме ја освоиле и се тоа влегува во историјата ... Али ова во сегашноста што се доживува (46 утакмици без пораз) премногу јако е за да се сеќаваме на црното минато... Си газевме лани, годинава уште повеќе ќе газиме (фактот дека само Наполи ни е конкурент за титулата) така да најмило ни е сега што ви ги гледаме вашите тимови како пропаѓаат...
Без пораз али само во Серија А... :)
1 лоша сезона чим значи дека тимот пропаѓа ондак џабе глеаме фудбал тогаш..aко беше така до сеа сите клубови ќе беа пропаднати....

Џабе ви се сите цитирања и постирања вие бевте вакви вие не можевте ЛШ да влезете .. Еве сега се гледа кој игра во ЛШ кој не, џабе ви е се вашите тимови се мизерни...

Џабе ви се сите цитирања и постирања вие бевте вакви вие не можевте ЛШ да влезете .. Еве сега се гледа кој игра во ЛШ кој не, џабе ви е се вашите тимови се мизерни...

чекаше 3 години тимот да му заврши под 8мо место и дочека да пука ремет за ЛШ :pos::pos:

едит: Што е најтрагично , бар ќе пројдеме групи во ЛЕ ....за нив истото неможе да се каже :pos:

чекаше 3 години тимот да му заврши под 8мо место и дочека да пука ремет за ЛШ :pos::pos:

едит: Што е најтрагично , бар ќе пројдеме групи во ЛЕ ....за нив истото неможе да се каже :pos:

Ако се радуваш за ЛЕ, немам ништо друго да ти кажам освен тоа дека мило ми е за тебе..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom