Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
1994 година,кога јуве беше страв и трепет у цел свет,кога играа најдобрите играчи во клубот,кога најдобриот играч на сите времиња ЗИНЕДИН ЗИДАН газеше со јуве,
Ааа... 1994, времето на допинг аферите од кои се спасивте на техникалии како „застарување на делото“.
И Зинедин Зидан не е најдобриот играч на сите времиња.

Интер моментално нема игра со која може да се бори за титула, не е доволно цврст и им дава премногу шанси и посед на послаби екипи. Со ваква игра ќе следат нови киксови и титулата ќе биде се подалеку. Но играта е менлива и ние се надеваме дека Страма ќе ја подобри. А тоа дека Интер немал тим за титула - нема, ако игра во Шпанија или Англија.

Кажи му го ова на Syn дечкото е преуверен дека ќе освои интер ..
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 13:17 ---
Kaжа човекот што лани викаше дека ако Милан освои, местено ќе е, ако Јуве освои, чисто ќе е ...

Терај.

Ќе се види на крајот што се секираш ;)

Па чим го гледаш Јуве од 1994 значи имаш над 26-27 години и муабетиве што ги правиш ти се левел: градинка, ма ни дете од градинка не ги прави овие муабети, да пцуе како некој кочијаш по коњите што пцуе.
Јас многу убаво го знам Сладоледџијата, од кај мене е, и се што напиша Џимеј е апсолутно точно, тој не гледа подалеку од својот нос, уште во 2006 ме замараше дека Моџи не бил виновен, уште тогаш ме замараше со некои мајки на разговорите, ама од тоа ни трага ни глас. И за него ниту Конте е крив, ниту Моџи во 2006 е крив, ниту имало допинг скандал во 90тите, значи буквално неписмени се тие што го обвиниле Јувентус за сите овие неправилности.
Понекогаш убаво е човек да признае кога тимот му е слаб, кога за нешто е виновен, кога нешто не штима итн итн.
Секоја чест на некои фанови на Јуве тука, Тутор, Бјанконеро Веро, М.47 и уште неколку останати да не ги набројувам, ама има некои доста загрижувачки случаеви што навиваат за Јуве.

Aј што местеле ок, али за Конте ќе ме убедуваш дека е крив ? Чиста намештаљка беше ...

Кажи му го ова на Syn дечкото е преуверен дека ќе освои интер ..
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 13:17 ---

Ќе се види на крајот што се секираш ;)
Што да ми го каже, кога ИСТОТО и ја го зборам, вие лани до Јануар викавте дека сте задоволни со третото место, ти текиња, после останатите си зголемија апетит а ти веќе знаеме што викаше, да не се повратаме сеа. :icon_lol:

garycolemanu.jpg

Ааа... 1994, времето на допинг аферите од кои се спасивте на техникалии како „застарување на делото“.
И Зинедин Зидан не е најдобриот играч на сите времиња.
За мене е Зидан,нит пеле,нит марадона,нит меси......Таков играч као зизу нема да се роди.И да,од тогаш сум,се дрогираа као луди тогаш.:D
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 16:48 ---
Па чим го гледаш Јуве од 1994 значи имаш над 26-27 години и муабетиве што ги правиш ти се левел: градинка, ма ни дете од градинка не ги прави овие муабети, да пцуе како некој кочијаш по коњите што пцуе.
Јас многу убаво го знам Сладоледџијата, од кај мене е, и се што напиша Џимеј е апсолутно точно, тој не гледа подалеку од својот нос, уште во 2006 ме замараше дека Моџи не бил виновен, уште тогаш ме замараше со некои мајки на разговорите, ама од тоа ни трага ни глас. И за него ниту Конте е крив, ниту Моџи во 2006 е крив, ниту имало допинг скандал во 90тите, значи буквално неписмени се тие што го обвиниле Јувентус за сите овие неправилности.
Понекогаш убаво е човек да признае кога тимот му е слаб, кога за нешто е виновен, кога нешто не штима итн итн.
Секоја чест на некои фанови на Јуве тука, Тутор, Бјанконеро Веро, М.47 и уште неколку останати да не ги набројувам, ама има некои доста загрижувачки случаеви што навиваат за Јуве.
а ја па ќе ти кажам и на тебе и на другите-ме заболе шо мислите за моите муабети.Со вас нормален муабет не се прави,само јас сум зборел за калчополи,еден емсец бев баниран,глеам на форумов работите стојат у емсто,истите тие ствари,истите муабети после секоја победа на јуве,се јуве мести,се допингува.....па како да се развие дискусија со вас????На тој од рома му постирам за глупостите на тоти,он му реплицира ај бе иди шетај,не гњави!!!!и зашто јас би бил културен после????

абе торлак,ти реков да не се замараш многу многу со мене,глеј си го твојот беден живот и не ме ставај у постови.за јуве сум од 1994 година,кога јуве беше страв и трепет у цел свет,кога играа најдобрите играчи во клубот,кога најдобриот играч на сите времиња ЗИНЕДИН ЗИДАН газеше со јуве,затоа не се замарај многу многу со мене,ок???Глеј си го твојот беден клуб таму и уживај.Или сега немате шанса за поише од 10 емсто па тука ќе ми изиграваш психолог и ќе ми анализираш психолошки профили на членовите на форумов.
И најмалку можеш ти да ми кажуваш за јуве како местел,твојот шупачки и посран тим два пати е казнуван за местење,ама изглеа не е битно тоа,зашо тогаш не си глеал фудбал.Ти не можеш да јадеш гомна за конте зашо во 2001 твојот алегри е казнет за местење утакмици со уште 6 играчи на една година забрана.Или и тоа не е битно зашо не бил во твојот смрдлив тим????
Ти реков ако го дркаш на моите банови,кажи ќе те опцујам јавно пред сите,да идеш да го удриш на плочки у wc еднаш,малоумен еден!!!!!
Фала Ивица што го докажа тоа што го пишав. Ете така фино лепо си скоцка еден пост што мислам дека во секоја тема треба да се лепи во воведот како пример како еден фан не треба да се однесува. Во твојов случај велиш си прател фудбал од 1994 година, па срамота е да ти кажам да се фалиш со тоа затоа што се гледа дека не си детуле и тука е проблемот.
Објаснив јас во претходниот пост, не ни очекувам навивач на италијански тим да биде некое дете од 10тина години што тек сега загледува фудбал.

Замисли, еве јас немам сретнато нови фанови на Милан или Јувентус, кажав погоре ќе кажам пак - само Интер си повлече нови фанови ради Пандев, нашите тимови не. Кога беше европското првенство и играа Португалија Шпанија баш поминував кај еден кафич и се загледав во едно дете од околу 5 години кое се радуваше кога ќе го видеше Роналдо. Значи очекувано е идните фанови да си имаат нови идоли како Меси, Роналдо, Торес и Ван Перси, сигурно нема да се заљубат во Робињо, Пато, Матри или Видал.

Значи јас очекувам поголема сериозност и поубаво изразување од фановите на нашиве тимови. Затоа што сме поминале низ сито и решето, сме ги поминале фазите на ремет многу пати и имаме едно поинакво горчливо искуство.
Сите фан клубови си имаат по некого, ние го имавме Љубе Бонера и Мојот Надимак е Александро Пато, комшикиве го имаат Спасов а порано им беше еден на д... да ме отепаш не ми текнува како му беше никот, ама тие никогаш не испаднаа да бидат толку безобразни како тебе и твоето другарче што сите останати тимови ги пишува со мала буква, оперирани од смисла за хумор. Имам познаници со кои обожавам да зборувам за фудбал затоа што секогаш прва тема на муабет ми била фудбал, дали сме биле на фудбал или факултет. И можеби претерано генерализирам, ама никако не можам да се позезам со оние кои ги симпатизираат Барселона и Манчестер. Абе и со Јувенташи сум се дружел во времето кога Јуве ги имаше најголемите кризи и сите сме се зафркавале за бедотијата како што сега јас се зафркавам за мојот Милан и ич не се лутам кога некој ќе се обиде да изнуди некое шегиче. Среќавам еден школски од основно, навивач на Реал ми вика - кој ви се бе оние играчи штo сте ги купиле. Абе Player 1 и Player 2 му викам, тие се, толку им е капацитетот.
Во случајов, на форум истите симптоми ги покажуваат фановите на Барса и Ман Утд, ама ова со вас јувенташиве ме чуди. Т.е. со еден дел од вас, што за беља - најгласен е и ја руши замислената слика за навивачите што ги има на форум.

Овде сме се карале, сме се зезале, ама никој не ја преминал границата на вреѓање што во случајов го направи ти и што не ти доликува на годините.
п.с. Алегри ко го спомна ми ја погоди слабата точка, да знаеш.

За мене е Зидан,нит пеле,нит марадона,нит меси......Таков играч као зизу нема да се роди.И да,од тогаш сум,се дрогираа као луди тогаш.:D
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 16:48 ---

а ја па ќе ти кажам и на тебе и на другите-ме заболе шо мислите за моите муабети.Со вас нормален муабет не се прави,само јас сум зборел за калчополи,еден емсец бев баниран,глеам на форумов работите стојат у емсто,истите тие ствари,истите муабети после секоја победа на јуве,се јуве мести,се допингува.....па како да се развие дискусија со вас????На тој од рома му постирам за глупостите на тоти,он му реплицира ај бе иди шетај,не гњави!!!!и зашто јас би бил културен после????
Абе човек разбери дека ти немаш грам култура. Ако сакаш да му докажеш на некој дека не е во право поткрепи го тоа со факти, а не со “глупав“, “торлак“, “мамицата у .....“ итн. За ова ти зборувам јас, зошто мене не ме банираат, или некој друг? 100 пати ме цитирале и фанови на Јуве и фанови на Милан но ниеден не сум опцул, не сум за тоа дојден на форум.
Мислам дека ми ја разбираш поентата.

Значи јас очекувам поголема сериозност и поубаво изразување од фановите на нашиве тимови. Затоа што сме поминале низ сито и решето, сме ги поминале фазите на ремет многу пати и имаме едно поинакво горчливо искуство.
Сите фан клубови си имаат по некого, ние го имавме Љубе Бонера и Мојот Надимак е Александро Пато, комшикиве го имаат Спасов а порано им беше еден на д... да ме отепаш не ми текнува како му беше никот, ама тие никогаш не испаднаа да бидат толку безобразни како тебе и твоето другарче што сите останати тимови ги пишува со мала буква, оперирани од смисла за хумор. Имам познаници со кои обожавам да зборувам за фудбал затоа што секогаш прва тема на муабет ми била фудбал, дали сме биле на фудбал или факултет. И можеби претерано генерализирам, ама никако не можам да се позезам со оние кои ги симпатизираат Барселона и Манчестер. Абе и со Јувенташи сум се дружел во времето кога Јуве ги имаше најголемите кризи и сите сме се зафркавале за бедотијата како што сега јас се зафркавам за мојот Милан и ич не се лутам кога некој ќе се обиде да изнуди некое шегиче. Среќавам еден школски од основно, навивач на Реал ми вика - кој ви се бе оние играчи штo сте ги купиле. Абе Player 1 и Player 2 му викам, тие се, толку им е капацитетот.
Во случајов, на форум истите симптоми ги покажуваат фановите на Барса и Ман Утд, ама ова со вас јувенташиве ме чуди. Т.е. со еден дел од вас, што за беља - најгласен е и ја руши замислената слика за навивачите што ги има на форум.

Како можеш думан да го заборавиш? :D Искрено фали тој човек по форумиве :icon_mrgr: И не генерализирај е**** со мене демек не се зезаш за фудбал? :D
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 17:03 ---
Пејо ли кажа „во секој фан клуб има по еден думан“ :pos: до ден денес тоа се испоставува ко точно :ROFLMAO:

Леле Думан :facepalm:
Истиот тој Думан кој за Мурињо велеше дека е циган и дека неможе ништо да направи со Интер. Ах Думанчоо...

Шо се замарате со Ивица бе??..не гледате дека и од неговиот фан клуб не го сакаат??..само тој можи тука да се расправа со сите и да се глупира со неговите епик постови а замислете над 20 години има..другите фанови на Јувентус знаат да се позафркаваат малце да се посмеат на нивна сметка бидејќи нормално со смеење ќе ни помини времето..а овај изродот само да се расправа и да се кара со кој ќе стигни знае..
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 17:27 ---
Aј што местеле ок, али за Конте ќе ме убедуваш дека е крив ? Чиста намештаљка беше ...

а што ти таму да не си во Италија што знаеш повеќе од сите???..јас неможам да ги разберам одредени членови се понашаат како да работат во правниот суд во Неапол и од таму да земаат плата па тука објаснуваат како да ги имаат сите потребни информации...господ да чува и да брани па кога ќе прочитам некој фан на Јувентус како неговиот тим е жртва тогаш тоа не е смешно туку трагикомично е....

разберете еднаш вашите зборови тука се еквивалентни на некое друго одредено мислење на било кој член на пример Кејти Пери е лезбејка а тој всушност претпоставува за тоа..значи вашите мислења се врз база на претпоставки а немате никакви факти бидејќи сте само едни обични членови во МАКЕДОНСКИ ФОРУМ..

Како можеш думан да го заборавиш? :D Искрено фали тој човек по форумиве :icon_mrgr: И не генерализирај е**** со мене демек не се зезаш за фудбал? :D
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 17:03 ---
Пејо ли кажа „во секој фан клуб има по еден думан“ :pos: до ден денес тоа се испоставува ко точно :ROFLMAO:
Ти си Џену еден огромен колку планина исклучок што нема друг во живо ни на форум и единствена што не се лутиш и правиш шеги на своја сметка, а замисли колку пати сум сакал да реплицирам на вашите дека најпаметниот член во фан клубот за фудбал им е женско... :D
Брат ми е навивач на Манчестер, абе кога не потопивте 2-3 и 4-0 еден месец муабет не правевме, ради што му реков дека треба да си многу геј за да ги свиѓаш овие :D. Ете го гледам вчера лајкнал група на фејсбук - za Barca se navija, za Manchester se zivi :pos::pos::pos:

Думан беше бе даааа... а што се деси со тој човек? Баниран е нешто или сам себе убијал?

Ти си Џену еден огромен колку планина исклучок што нема друг во живо ни на форум и единствена што не се лутиш и правиш шеги на своја сметка, а замисли колку пати сум сакал да реплицирам на вашите дека најпаметниот член во фан клубот за фудбал им е женско... :D
Брат ми е навивач на Манчестер, абе кога не потопивте 2-3 и 4-0 еден месец муабет не правевме, ради што му реков дека треба да си многу геј за да ги свиѓаш овие :D. Ете го гледам вчера лајкнал група на фејсбук - za Barca se navija, za Manchester se zivi :pos::pos::pos:

Думан беше бе даааа... а што се деси со тој човек? Баниран е нешто или сам себе убијал?
Se otkaza od forumov, ic ne mi teknuva so bese pricinata, neso so nekoj trener bese ili slicno...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom