Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Намерно ти ја давам споредбата со Јуве зашто истите муабети и за нив важеа, во фудбалот ретко кога работите излагаат по планираното односно предвиденото, мал милион работи можат да се издесат во корист на една екипа или па обратно, да бидат истите дестркутивни за друга, ко проблемите со срцето на Касано, кој би рекол ...

Нејсе, Интер може титула ќе освои, може и 6ти ќе завршат, поентата моја е дека ги имаат сите потребни услови за да запнат за Скудетото а дали ќе успеат тоа зависи ко што реков, од многу фактори, во моментов далеку се од потребното за да стигнат до титулата, таквиот одговор треба да биде даден до крајов на годината и почетокот на наредната, ја ко фан нормално дека ќе се надевам на најдоброто.
Инаку и лани имаа услови за третото место бар, во Јануари се вмешаа и во битката за титулата на кратко, па ете, на крајот дури и зад Лацио со Броки и Козак завршија, а реално, од нив бољи тим имаа.

Ja sve mislim deka Karlo Garganeze e pod psevdonim na psevdonimot Dzoni Vajsmiler, olku omraza kon Milan, lizenje dupe na Juve i Barsa, i spomnuvanje na mestenki sum gleal samo kaj Karlo i Dzoni...

Majke mi ...

не трескај глупости бе..јас си кажувам само свое мислење..какво лижење на дуп зарем некаде сум во криво???..според мене Лацио нема шанси за трето место бидејќи нив не му треба место во ЛШ колку што му требаат парите..верувајми и самите не сакаат да играат во ЛШ бидејќи едвај чекаат да наместат некоја утакмица..плус за Барселона и Јувентус никаде ништо немам напишано освен вистината..сега вас ако ве боли е друга работа не мора дотолку да ситничарите..разберете еднаш со вашите испрани мозоци дека денешниот фудбал е чист бизнис и вртење на пари..

Милан да немаа цела сезона константно повредени по 3-4 првотимци јуве немаше да освои титула. Никој не викаше дека имаат смешен состав ама им се погоди цела сезона без повреди,плус играа само во сериа А,имаа неколку судиски одлуки во нивна корист најзабележителна поништениот гол на Мунтари дефакто победа на Милан во директниот дуел и тоа беше тоа....
Летово си купија играчи и имаат тим за две натпреварувања тоа си е факт.

Без гајле, и вие следната сезона ќе играте само во сериа А ;)

не трескај глупости бе..јас си кажувам само свое мислење..какво лижење на дуп зарем некаде сум во криво???..според мене Лацио нема шанси за трето место бидејќи нив не му треба место во ЛШ колку што му требаат парите..верувајми и самите не сакаат да играат во ЛШ бидејќи едвај чекаат да наместат некоја утакмица..плус за Барселона и Јувентус никаде ништо немам напишано освен вистината..сега вас ако ве боли е друга работа не мора дотолку да ситничарите..разберете еднаш со вашите испрани мозоци дека денешниот фудбал е чист бизнис и вртење на пари..
:facepalm::facepalm::facepalm:

Намерно ти ја давам споредбата со Јуве зашто истите муабети и за нив важеа, во фудбалот ретко кога работите излагаат по планираното односно предвиденото, мал милион работи можат да се издесат во корист на една екипа или па обратно, да бидат истите дестркутивни за друга, ко проблемите со срцето на Касано, кој би рекол ...

Нејсе, Интер може титула ќе освои, може и 6ти ќе завршат, поентата моја е дека ги имаат сите потребни услови за да запнат за Скудетото а дали ќе успеат тоа зависи ко што реков, од многу фактори, во моментов далеку се од потребното за да стигнат до титулата, таквиот одговор треба да биде даден до крајов на годината и почетокот на наредната, ја ко фан нормално дека ќе се надевам на најдоброто.
Инаку и лани имаа услови за третото место бар, во Јануари се вмешаа и во битката за титулата на кратко, па ете, на крајот дури и зад Лацио со Броки и Козак завршија, а реално, од нив бољи тим имаа.

Ко прво Интер нема кадарен тим за да се бори за титулата, ко второ интер нема игра со која би бил сигурен во победата, наредни 3-4 утакмици може ниеднаш да не победи, ко трето интер немаат тренер со авторитет за да освојат скудето...

Ко прво Интер нема кадарен тим за да се бори за титулата, ко второ интер нема игра со која би бил сигурен во победата, наредни 3-4 утакмици може ниеднаш да не победи, ко трето интер немаат тренер со авторитет за да освојат скудето...
Kaжа човекот што лани викаше дека ако Милан освои, местено ќе е, ако Јуве освои, чисто ќе е ...

Терај.

Интер моментално нема игра со која може да се бори за титула, не е доволно цврст и им дава премногу шанси и посед на послаби екипи. Со ваква игра ќе следат нови киксови и титулата ќе биде се подалеку. Но играта е менлива и ние се надеваме дека Страма ќе ја подобри. А тоа дека Интер немал тим за титула - нема, ако игра во Шпанија или Англија.

Kaжа човекот што лани викаше дека ако Милан освои, местено ќе е, ако Јуве освои, чисто ќе е ...

Терај.

Газење со моторчето брмрммрмрмрммммммммммммм хахаха го уби !

Интер моментално нема игра со која може да се бори за титула, не е доволно цврст и им дава премногу шанси и посед на послаби екипи. Со ваква игра ќе следат нови киксови и титулата ќе биде се подалеку. Но играта е менлива и ние се надеваме дека Страма ќе ја подобри. А тоа дека Интер немал тим за титула vo- нема, ако игра во Шпанија или Англија.

da ama siena i roma ne igraat u anglija ili spanija

Заебани Интерашите, одма се палат ако се спомне нешто против Интер.
Па и кога ќе прочитам дека ги исполнувал сите услови да бидат шампиони :pos:
Лани добија надеж со 7-8те победи во низа на Раниери и ги вратија од дното, сега после 4 победи по ред од кој 2 против просечни тимови, една над очаен Милан и една над Фиорентина која имаше шанси со играч помалку, ги удрија флешови во глава од времето на убер заебаниот Интер на Мурињо.
Далеку сте од шампиони од тоа што го прикажавте до сега , но распоредот за октомври ви е лесен потоа во гости на Јуве, тогаш ќе се види дали Интер ги исполнува потребните услови за шампион. Сепак топката се врти и кога еден Челзи можеше претходната година да освои ЛШ тогаш се е можно. :icon_lol:

Интер моментално нема игра со која може да се бори за титула, не е доволно цврст и им дава премногу шанси и посед на послаби екипи. Со ваква игра ќе следат нови киксови и титулата ќе биде се подалеку. Но играта е менлива и ние се надеваме дека Страма ќе ја подобри. А тоа дека Интер немал тим за титула - нема, ако игра во Шпанија или Англија.
Тоа и мене ми е поентата, не може од тим кој лани беше хаос со дифеза е тре да се очекува наеднаш да п'ркне и да гази, поготово зашто тренеров и во ЛЕ игра доста првотимци а мечевите се играат во четврток.
Али две по ред со Фиорентина и Милан, not bad, сеа ќе се види со Катанија, Болоња и Сампдорија па потоа Јуве, доста битен период за Интер и Страмачиони иако сеуште е рано, у Јануар некаде ќе се види на што се, крај на Јануари т.е.

Тоа и мене ми е поентата, не може од тим кој лани беше хаос со дифеза е тре да се очекува наеднаш да п'ркне и да гази, поготово зашто тренеров и во ЛЕ игра доста првотимци а мечевите се играат во четврток.
Али две по ред со Фиорентина и Милан, not bad, сеа ќе се види со Катанија, Болоња и Сампдорија па потоа Јуве, доста битен период за Интер и Страмачиони иако сеуште е рано, у Јануар некаде ќе се види на што се, крај на Јануари т.е.
Може брат, чист пример ти е лани Јуве. Пред две сезони беа за греота, полоши и од Интер лани, а освоија титула со дифеза е тре.
Нема везе, настрана све, јас оваа сезона сум задоволен и со третото место, ипак после таква ланска сезона успех е да се консолидира тимов и да се уигра за следната сезона каде сериозно треба да гризе за титулата. Иако како секој фан потајно се надевам на титула сепак оваа сезона не е како претходните, не сме меѓу првите фаворити што е и логично а и реално. Само ме нервира што не споредуваат сега со Милан, значи тие сега се очајни како ние лани и нема тука збор и не знам зошто се оспоруваат моментално добрите игри на Интер, вака играл онака играл, свашта се зборат. Па сигурно не тепал 4/4 утакмици у гости поради тоа што е доста слаб, и тоа без примен гол. Него убаво си пиша ти, следува интересен период за Интер, Катанија дома, Болоња гости, Сампдорија дома, па Јуве гости, вистинска можност да се видат можностите на овој тим, иако веќе првиот посериозен испит наречен Милан го положија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom