Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ферара :pipi:

8728381f6828013a4d2b08ede75b3e1e.jpg

Ја да одам на време да си ги пишам Интер шампиони годинава додека не е паднат коефициентов зошто ние ако успееме во Европа да испаднеме ќе бидам задоволен со овој тим, а Јувентус мислам ќе ја нема таа среќа од лани и ќе игра на 2 „фронта“.

Колку кошта една сезона од сериа А,штом телма можи да си ја дозволи и дали и други мак тв биле заинтересирани сезонава за купување на тв правата?

Колку кошта една сезона од сериа А,штом телма можи да си ја дозволи и дали и други мак тв биле заинтересирани сезонава за купување на тв правата?

Прашај ги на ФБ преку порака, ама не верувам дека би ти кажале.
Не ми верува дека некој знае тука, но ако има некој информација нека ја подели.

М
Мислам дека 300000 еура беше за 3 или 4 сезони,ама не сум 100 % сигурен

хахахах, нашиве значи намерно не играат добро (значи кога ќе сакаат има да растураат), а вашите толку знаат да играат, затоа се таму кај што се, ах логико што ме напушти вака млад:facepalm:

жити се, а каде се тоа Милан, многу ме интересира?

Кавани и Озил во елемент биле вечерва!!!

:pos:
А ми текнува на онаа сликата кога дојде Ибра, ок Ибра стаен, Пато, Робињо, Инзаги ... и оној на О нигерот, мислам на О дека му почнуваше името, зашто бе ? :pos:
Немаше никаква поента тоа.

:pos:
А ми текнува на онаа сликата кога дојде Ибра, ок Ибра стаен, Пато, Робињо, Инзаги ... и оној на О нигерот, мислам на О дека му почнуваше името, зашто бе ? :pos:
Немаше никаква поента тоа.
Oduamadi xD ke vi go zbrca koa ke igrate so torino ne se sekiraj

Nego ja glease so peskara cela utakmica? Me interesirase eden nivni igrac...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom