Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ќе освои Јуве, Типстер куп, на Спортлајф кладилници или ..?

294520_334961683261630_81590805_n.jpg

уште треба леб да јадете дур да го стигнете Јуве ;), и интересно е демек милан и интер градски ривали а тука се здружуваат и двата против Јуве, али тоа е некој се бори за 7мо место некој за 2ро а Јуве е шампион

уште треба леб да јадете дур да го стигнете Јуве ;), и интересно е демек милан и интер градски ривали а тука се здружуваат и двата против Јуве, али тоа е некој се бори за 7мо место некој за 2ро а Јуве е шампион

А некој ќе се теши со колку титули Лига шампиони? како беше една, две колку ...

А некој ќе се теши со колку титули Лига шампиони? како беше една, две колку ...

Сите вкупно гледано ти ако сакаш теши се со одреден вид на титули ако немаш друга работа али сите заедно титули ... јадете фурни не губете време

Сите вкупно гледано ти ако сакаш теши се со одреден вид на титули ако немаш друга работа али сите заедно титули ... јадете фурни не губете време

Ги рачунаш и оние од Тим Трофео, Ајакс куп, Малазија Куп, Турново Куп, со толку титули у Италија, требаше да бидете најтрофеен европски клуб

Ги рачунаш и оние од Тим Трофео, Ајакс куп, Малазија Куп, Турново Куп, со толку титули у Италија, требаше да бидете најтрофеен европски клуб

не Сериа а и ЛШ само

не Сериа а и ЛШ само

АААААа така така, ондах се извињавам, епа да јадеме фурни тогаш што други ни останува, а вие можете пријателски да се зближите Нотингем форест, како великани на европските натпреварувања, по борјот на ЛШ титули

Додека Интер и Милан освојуваа се Јуве се бораше за Сериа Б ;)

Додека Интер и Милан освојуваа се Јуве се бораше за Сериа Б ;)

Ти текнува ли на дербито Јуве - Албинолефе, кое пред неколку години "старата баба" го доби убедливо, три недели се славеше низ улиците на Торино

ПС. немам право да зборам за ова и ние 80' игравме у Б :)
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:19 ---
а до 2005 додека Јуве освојуваше интер се бореше за 7мо место едно 20 години :pos:

затоа им ги земаа двете титули, поради тоа што се борел за шампион до 2005

Многу очаен потег. Оваа ситуација е веќе на крајот, кога успеа да ја извади. Пред тоа уште одма кога ја фати, се лизгаше и влезе цела ама успеа да ја извади. Требаше да покажат снимка од тој кадар што ти е сликата и најубаво ќе се видеше, иако успеа колку толку да се види дека топката успеа да влезе и при првиот кадар.

Да најдам слика од Буфон како ја држи од топката по ударот на Мунтари надвор од голот и да пишам АЈ СЕА да не треба?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom