Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Погрешна информација добив од другар а не проверив на интернет. Јебига Брага е потежок противник од Малага и играчите на Удинезе ќе мора убаво да се испотат ако сакаат да влезат во ЛШ.

Тие што останаа.....

E ako ne gi otkupat pravata za Serija A ke se chesame, mater da im ebam ja nivna.

E ako ne gi otkupat pravata za Serija A ke se chesame, mater da im ebam ja nivna.
бољи да не ги откупат,причина плус дримбокс да си зеам,а на да се мислам дали ќе има фудбал или бранко ќе го дрка на ноле!!!!!!!
--- надополнето: 10 август 2012 во 18:00 ---
484017_352062801534767_58300220_n.jpg

Конечно некој ја наследи 10ка на Дел Пиеро
576193_3991174150786_365311363_n.jpg

Ко веќе почнавте...

369abfa9190d3b340820988ededfe85a.jpg

А овие Миланезиве на зборови се праат јаки, ќе ги видиме на терен сезонава.

Ај остајте ги, ги разбирам тешко им е. Цело време ГиБ ги лажат во врска со трансверине, башка и играчине ги дупат.
Ибрахимович "Сакам да се пензионирам во Милан" Не се врати веќе во Милано :pos:
Силва "Сакам да бидам новиот Малдини во тимот" Следниот ден во Париз се слика :icon_lol:

Ако толку им прави мерак што го осудија Конте, остајте ги нека се радуваат. Уште тоа им остана, за греота

Палаци уште сега оставка нека поднесит, за малце ќе му ја уништеше кариерата на Бонучи и Пепе.

Lekcija po navivanje bravo Torcida gi posraa sred Milano:icon_lol:
abe edno serenje, sto da ti kazam. pa pogotovo klipov toa go dolovuva, a sto se odnesuva do mecot, ti nit si go gledal nit nisto, sigurno strimce trosese za inter i hajduk, toa e edno, vtoro, od strim najdobro se dolovuva momentot na navivanje ... ako se lazeme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom