F
FuckYouAll
Гостин
Ако беше попаметен не ќе се изглупираше со прашањено погоре.Толку ти е капацитетот одговор да дадеш??
Ако беше попаметен не ќе се изглупираше со прашањено погоре.Толку ти е капацитетот одговор да дадеш??
па чим си ти паметен објасни го глупото во прашањето ...Ако беше попаметен не ќе се изглупираше со прашањено погоре.
Кој требит да наместит за да ја казнат на Сиена ?па чим си ти паметен објасни го глупото во прашањето ...
за да ја казнат НА сиена треба да се наместат повеќе од 1-2 утакмици ...притоа во местењето да бидат вклучени и од управата на клубот ( ко што беше случајот со моџи) сеа јасно ти е ?Кој требит да наместит за да ја казнат на Сиена ?
Оф мори мајкоза да ја казнат НА сиена треба да се наместат повеќе од 1-2 утакмици ...притоа во местењето да бидат вклучени и од управата на клубот ( ко што беше случајот со моџи) сеа јасно ти е ?
Staj nekoja izjava od Karobio samo nego mu veruvaat,za niv on e momentalno bog poso e protiv konte... ako vidat druga izjava odma e nerelevantna,znaci u idnina da znaes,striktno od Karobio poso tie se najrelevantni informacii.. negovite zborovi se zlato za milanezite i shinterashite.Sky24: Juventus assistant coach Christian Stellini has resigned after accepting a 2 year plea in the Calcioscommesse scandal.
И неговата изјава:
Stellini : "La vicenda della scommesse riguarda me. Conte è innocente".
Така и си мислев. . .
taa perika vi go rastrti gzot minatata sezona,taa perika osvoi titula bez poraz a sega i bez Konte ako ve tepame skrijte se.И ја исто мислев.....
Знаев дека Конте е невин, и сега по оваа изјава сум убеден 100% дека е невин...
Лонг лив Перика !!
Колку го коштало да не знаеш?Не е перика, модерни времиња јебига, пресадена му е коса.
Дете, не се тепај одма.Колку го коштало да не знаеш?
Изјави Конте дека пресадувањето го коштало 10.000 .. Најсериозно ова го читав на јувентус.мк некаде на половина од сезоната кога стана хит Јуве (кога ги измлате среде милано и интер и милан)Колку го коштало да не знаеш?
Бар не местел....за разлика од некојНајголемото засилување со парите собрани од Ибрахимович и Силва
Прегледај го приврзокот 47111