F
FuckYouAll
Гостин
Ако беше попаметен не ќе се изглупираше со прашањено погоре.Толку ти е капацитетот одговор да дадеш??![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако беше попаметен не ќе се изглупираше со прашањено погоре.Толку ти е капацитетот одговор да дадеш??![]()
па чим си ти паметен објасни го глупото во прашањето ...Ако беше попаметен не ќе се изглупираше со прашањено погоре.![]()
Кој требит да наместит за да ја казнат на Сиена ?па чим си ти паметен објасни го глупото во прашањето ...
за да ја казнат НА сиена треба да се наместат повеќе од 1-2 утакмици ...притоа во местењето да бидат вклучени и од управата на клубот ( ко што беше случајот со моџи) сеа јасно ти е ?Кој требит да наместит за да ја казнат на Сиена ?
Оф мори мајкоза да ја казнат НА сиена треба да се наместат повеќе од 1-2 утакмици ...притоа во местењето да бидат вклучени и од управата на клубот ( ко што беше случајот со моџи) сеа јасно ти е ?
Sky24: Juventus assistant coach Christian Stellini has resigned after accepting a 2 year plea in the Calcioscommesse scandal.
И неговата изјава:
Stellini : "La vicenda della scommesse riguarda me. Conte è innocente".
Така и си мислев. . .
И ја исто мислев.....
Знаев дека Конте е невин, и сега по оваа изјава сум убеден 100% дека е невин...
Лонг лив Перика !!![]()
Колку го коштало да не знаеш?Не е перика, модерни времиња јебига, пресадена му е коса.
Колку го коштало да не знаеш?
Колку го коштало да не знаеш?
Бар не местел....за разлика од некојНајголемото засилување со парите собрани од Ибрахимович и Силва
Прегледај го приврзокот 47111