Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Прочитав 5-6 поста на темава и веднаш ме стегна стомак :гомце: , какви имбецили има во оваа тема никаде на друго место... Џабе бришење мислења , перма банови треба да летаат. Незнам зошто спијат модераторите...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.168
Поени од реакции
12.967
Остај ги бе шинтерашиве,одма забораваат какви лузеришта се,посебно во 2010!Уште се смее светот на сметка на Интер.
ЕЈЈЈЈ види кој се јавил Маци_СК.
Значи секоја година истата прикаска со навивачите на јуве.Стално они најголеми опимисти пред почеток на сезона и првите 2-3 месеца од неа, и стално на крајот од 6 до 8 место.Секој трансфер период дркаат на засилувањата како богови да потпишале за нив,и после 2-3 месеца плачење и кукање од истите.Едно време Мело и Диего беа богови,Јуве го заебал Интер ,му го земал Диего пред нос,па морале да се задоволат со стаклениот Снајдер.Мело бил класа за камбијасо,бонучи бог за Лусио и тн...Ма не во потписи ги ставаа,аватари им беа и што уште не...После една сезона пак сите со главите надолу!Еве ги читам сеа пак Видал бил играчиште за Боатенг,Лихштајнер бил играчиште,со јакиот стратег Конте ке лапале титула уште во првата година.Истите грешки и оваа година.Џабе не рекле старите - скокни па речи оп.Инаку убеден сум дека и оваа сезона 4 место им е плафонот.Наполи Интер Милан па и Рома како што тргнала ке се борат за првите 3 места.Главни фаворити се Милан и Интер,му давам блага предност на Милан сеа за сеа ама има уште баајги време за трансфери па ке видиме кој што ке испазари.
поз
Ова е твое мислење во темата Серија А 2011/2012
Кога освоивме титула, те снема едно 2/3 месеци од форумов, сега гледам пак почнуваш тука да ми изиграваш петел :tapp: [/quote]
Вака сеа друже: Како прво и основно мене животот не ми е форумов ,па да бидам тука 24/7 присутен.Сум полабав периодов,затоа пишувам повеке.Едноставно интересно ми е да пуштам закачки тука од време на време.Второ : Гледам си го зачувал мислењево,значи те додирнало.Е сеа зашто не најдеш мислења кај што пишувавте за богот Амаури,за Диего класа над стакленкото,за Мело шо ке ги носел камби и занети на ушка и ке трчал со се нив,пошто нели бил тешко играчиште?Инаку да се вратам на мислењето,гледаш дека е пишувано пред да заврши преодниот рок.Јас на грав ли да гледам дека форлан и зарате ке бидат тешки промаршаи,дека тие ке бидат единствени појачања за интер,дека гасперсон е повеке од идиот???Инаку стојам на тоа дека таа лани освоивте со боранија екипа ,која го искористи моментот дека не играа ништо друго сем серија а.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Дајте бе дискутирајте како луѓе не како животни...муабетите тука како осмооделенци..дефинитивно најжешка тема е во подфорумот фудбал за сериа а...кога беше Интер најсилен сите за Интер коментираа се и сешто..кога беше Милан сите за Берлускони и Галијани со бесплатните на ВИП или водафон...сега кога Јувентус е коментирате за затворите и за местењето на утакмици...олабајте се малце со глупостите и дајте да го реметиме Пупоне за неговата Рома и Земан барем тие се интересни:D
друже порано кога Интер и Рома се бореа за титула тука имаше колку толку квалитетни дискусии, јас не сум се вреѓал со вас интерашите, туку сме се натпреварувале да докажеме кој е во право со аргументи и факти и верувам дека и другите не читале, со Syn сме знаеле дискутираме по три дена и три ноќи, сега ова стварно е досадно, многу пати сум си рекол веќе не влевам во Сериа А да читам, ама срце не ми дава, пак влезам и секогаш се разочарам .. некогаш пробам да рчнам некој од јувенташите или миланезите, ама секогаш се најде некој да ми реплицира со вреѓање, значи не ми ја сватил поентата ..

и не ми е проблем слободно реметите, можеби ќе изгубиме на Меаца(пишав јас и зошто), но од 3-то коло зимаме залет :cool:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.178
Замислете Лацио да завршат пред Рома. Леле кој резил ќе биде, а Boom Shaka Lakka :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Замислете Лацио да завршат пред Рома. Леле кој резил ќе биде, а Boom Shaka Lakka :icon_lol:
па недај боже тоа да се деси, си земам куферите и право у Црна Гора на работа за 400 евра месечно и не се враќам :pos:

и ако може некој од миланезите да пише тука некој детали од договорот со Кркич, ја сеуште неможам да најдам нешто конкретно, што како се случи, ние имавме сложен договор со Барселона, дали сега Милан го наследува тој договор, дали само ние ги даваме оваа година на позајмица или пак Милан прави нов договор со Барса а ние веќе немаме ништо со Кркич ????

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За Кркич знам дека е дојден на позајмица од Рома. Мислам дека има можност за откуп ама не знам за колку пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom