Остај ги бе шинтерашиве,одма забораваат какви лузеришта се,посебно во 2010!Уште се смее светот на сметка на Интер.
ЕЈЈЈЈ види кој се јавил Маци_СК.
Значи секоја година истата прикаска со навивачите на јуве.Стално они најголеми опимисти пред почеток на сезона и првите 2-3 месеца од неа, и стално на крајот од 6 до 8 место.Секој трансфер период дркаат на засилувањата како богови да потпишале за нив,и после 2-3 месеца плачење и кукање од истите.Едно време Мело и Диего беа богови,Јуве го заебал Интер ,му го земал Диего пред нос,па морале да се задоволат со стаклениот Снајдер.Мело бил класа за камбијасо,бонучи бог за Лусио и тн...Ма не во потписи ги ставаа,аватари им беа и што уште не...После една сезона пак сите со главите надолу!Еве ги читам сеа пак Видал бил играчиште за Боатенг,Лихштајнер бил играчиште,со јакиот стратег Конте ке лапале титула уште во првата година.Истите грешки и оваа година.Џабе не рекле старите - скокни па речи оп.Инаку убеден сум дека и оваа сезона 4 место им е плафонот.Наполи Интер Милан па и Рома како што тргнала ке се борат за првите 3 места.Главни фаворити се Милан и Интер,му давам блага предност на Милан сеа за сеа ама има уште баајги време за трансфери па ке видиме кој што ке испазари.
поз
Ова е твое мислење во темата Серија А 2011/2012
Кога освоивме титула, те снема едно 2/3 месеци од форумов
, сега гледам пак почнуваш тука да ми изиграваш петел
[/quote]
Вака сеа друже: Како прво и основно мене животот не ми е форумов ,па да бидам тука 24/7 присутен.Сум полабав периодов,затоа пишувам повеке.Едноставно интересно ми е да пуштам закачки тука од време на време.Второ : Гледам си го зачувал мислењево,значи те додирнало.Е сеа зашто не најдеш мислења кај што пишувавте за богот Амаури,за Диего класа над стакленкото,за Мело шо ке ги носел камби и занети на ушка и ке трчал со се нив,пошто нели бил тешко играчиште?Инаку да се вратам на мислењето,гледаш дека е пишувано пред да заврши преодниот рок.Јас на грав ли да гледам дека форлан и зарате ке бидат тешки промаршаи,дека тие ке бидат единствени појачања за интер,дека гасперсон е повеке од идиот???Инаку стојам на тоа дека таа лани освоивте со боранија екипа ,која го искористи моментот дека не играа ништо друго сем серија а.