Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Го заболе некој .!. дали има повеќе титули кога официјално сте пратени во серија Ц1 поради местење на натпревари и поткупување на судии.

пс: Мене како навивач многу поважна ми е тројната круна за која што твоето местачко тимче може да сања отколку 28 титули СИТЕ (хаха не) на терен.
епа тоа тие кога неможеш да се радуваш на многу титули ке се радуваш на малце, знам тешко ти е

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
епа тоа тие кога неможеш да се радуваш на многу титули ке се радуваш на малце, знам тешко ти е
Па добри ние неможаме со вас да се радуваме и на титула од Сериа Б, тука ви симнуваме капа. :cuc:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Нема врска Mad/НеMad со IQ-то на некои членови на форумов.

Поздрав.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Нит ме интересира кој го почна , нит ме интересира кој ќе го заврши - цело време серете за титулите на вашиот местачки тим - а кога го ставив клипчето , никој не реплицираше на истото каде што има ЧИСТ фаул за пенал со директен конкурент за титула тогаш при резултат 0-0 додека во контрата следниот напад е суден пенал за јувентус :) Искрена судиска грешка (pinkypromise)

Т.д ако више се прави муабет за вашите 28 титули освоени на ТЕРЕН , одбранете си ги тезите за истите.

пс:На Ивица Мк не му реплицирам на муабетов пошо џабе ќе верглам у место.
Ти брат и сега верглаш, крени малку рачната нели ти светна црвеното копче.Го блокираш патот за другите, нема да напишиме навреме :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Нит ме интересира кој го почна , нит ме интересира кој ќе го заврши - цело време серете за титулите на вашиот местачки тим - а кога го ставив клипчето , никој не реплицираше на истото каде што има ЧИСТ фаул за пенал со директен конкурент за титула тогаш при резултат 0-0 додека во контрата следниот напад е суден пенал за јувентус :) Искрена судиска грешка (pinkypromise)

Т.д ако више се прави муабет за вашите 28 титули освоени на ТЕРЕН , одбранете си ги тезите за истите.

пс:На Ивица Мк не му реплицирам на муабетов пошо џабе ќе верглам у место.
30 на ТЕРЕН ! А вашите 2 освоени на зелена маса ? Тогаш вие имате 16 ...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
дечко , прво одговори ми дали тоа на клипот пред 2 страни е чист пенал или ? и после кажи ми дека 30 на терен сте освоиле.

Смешни.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ме заболе пемпелето дал ви се може - ако више решите да јадете гомна за титулите - ондак ајде реплицирај ми на клипот што ти го стаив пред страна/две ....

Или ќе се вадиме на стандардното - НЕНАМЕРНА судиска грешка ???

Како и пеналот врз Лихтштајнер и голот на линија од прошлото коло ....многу ненамерни биле судииве бе хеј !
Што да ти реплицираат,зимаш видео од Јутуб како доказ дека Јуве ја наместиле титулата :pos:.Ако глеаме така можам слободно да кажам дека Наполи го намести купот.Или дека Интер ја намести утакмицата против Милан со голот со рака на Адриано пред 3 години,али судиите него видоа тоа,нели ненамерна судиска грешка.;)

Башка вие Интерашите цело време се повикувавте на релевантниот Италијански суд,и во 2006 и сеа во спорот за Конте.Ако имало докази дека таа сезона била наместена сигурно немале ФИГЦ да пропуштат можност во 2006 за време на Калчополи да му ја одземат титулата за 97/98 година и да го казнат дополнително клубот.

Еве го голот на Пирло од прошлото коло,зошто глеа ја немаш глеадно утакмицата.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па ќе требаше да паднете на рамниште на Џенова ако ви ги одземеле сите титули што сте ги наместиле ;)

Иначе , немоеш да ми споредиш игра со рака (адриано) која што ств. може да не се ВИДИ со тој УДАР на Роналдо со Монтеро т.д ...

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Па ќе требаше да паднете на рамниште на Џенова ако ви ги одземеле сите титули што сте ги наместиле ;)

Иначе , немоеш да ми споредиш игра со рака (адриано) која што ств. може да не се ВИДИ со тој УДАР на Роналдо со Монтеро т.д ...
ако се сака може да се види ако го удрила топката у рака се гледа црвено отпечаток ама нејкеа судиите да видат, да ви ги одземеа сите местени титули ке бевте на рамниште со парма

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom