Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.157
- Поени од реакции
- 91.314
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=112096
Напред Марота....алал да ти е... ако го направи овој трансфер треба нобелова награда да добие![]()
Новиот Барѕаљи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=112096
Напред Марота....алал да ти е... ако го направи овој трансфер треба нобелова награда да добие![]()
ако сака и ко неста у најбоље денови нека игра само да си отиде....доста се нервиравме со него....Новиот Барѕаљи![]()

ако сака и ко неста у најбоље денови нека игра само да си отиде....доста се нервиравме со него....![]()

Ето, Шева и Раул изгледа јако и покрај фактот што играли покрај други ѕвезди и квалитетни играчи ...кажи ми Ди Натале со кој играч од светски калибар има играно ? поради цело време што игра со не толку квалитетни играчи и се издвојува затоа ти изгледа толку добро... Ди Натале никогаш не ризикувал...имал шанса да направи нешто повеќе во својата кариера и одбил...затоа ќе биде запаметен глвано во Удине..и можеби кај некого во италија...но во светски рамки никогаш нема да биде запаметен како овие што ги наброја...ниту со квалитет...башка Ди Натале никогаш не успеа да се наметне во репрезентација како прв избор..и тоа зборува нешто за неговиот квалитет...
. Блазе си му на паметот ако кариерата и напредокот во неа му зависи од баба му.Јас не спомнав дека Ди Натале е подобар од Шева и Ето..само поради тоа што играл цела кариера во просечен тим не значи дека е полош фудбалер од нив..тоа ми беше целата поента но ете ти како што тврдиш тоа е мое размислување и јас стојам на тоа...ама од она дрво Марио Гомез и Миколи и Пелисиер и Ди Вајо и 80% од напаѓачите се подобри и никој неможи да ме разубеди
Има разлика од играње и греење клупа ...Со Буфон, Малдини, Киелини, Пирло и остали ѕвезди од 2006 што го освоија светскиот пехар .. И пак не го биваше за репката ..
со овие беше у тим да...али не заигра баш многу..Баш според мене е Гомез > Ди Натале, Миколи, Пелисиер, Ди Вајо, Ливаја
За мене напаѓач не е дрво што знае да даде гол, без разлика дали технички не е поткован или едноставно е чекач во 16 метри..
Абе Џони ти го занемаруваш факторот "притисок" кој го чувствуваат играчите во големите клубови. Не е се исто да даваш голови против Аталанта и компанија и еве како Инзаги на пример на дадаш два гола во финале на ЛШ. Еве хипотетички, од каде да знаме како Ди Натале би се снашол во финале на ЛШ? Можеби ќе го снема од мапата, тоа не може да го гарантира никој. Фактот што никогаш не се обидел да игра во голем клуб, аналогно на тоа на големата сцена, ќе го остави во сенка на голем број други напаѓачи кои се обиделе и успеале.Остајте Ди Натале..туку што е финтата со Верона и магичната кова 1.25 за нерешено против Емполи?..не сакаат да ја освојат Сериа Б?
Епа ќе има исти бодови со Сасуоло, а подобри се во меѓусебен дуел, што значи дека ќе бидат втори, а Сасуоло трети...Тоа под претпоставка дека Верона ќе игра нерешено и со тој бод ќе се израмни со Сасуоло на 82.Ливорно ако тепа ташаци што Верона ќе биде 2
Sassuolo sampioni vo Seria Bnemaat ni svoj stadion, igraat vo modena
prvpat ke im bide dogodina,, poludea navivacive