Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Видео: Овации за Буфон на Олимпико!
16/04/2013 17:30Големите шампиони се секогаш пример за спортско однесување како на теренот така и надвор од него и покажуваат дека фудбалот е само спорт во кој најважно е да се има респект кон противникот.
По завршувањето на дербито помеѓу екипите на Лацио и Јувентус, голманот на Јувентус, Џанлуиџи Буфон пријде кон трибината каде што беа сместени навивачите на Лацио, ги поздрави за коректното навивање а тие со грмогласен аплауз и овации му возвратија на чуварот на мрежата на Италијанската репрезентација.
http://www.sportski.mk/statija/15112
![]()

Каква честитка?Ова му даваат респект, ради честитката која ја прати на Тоти, фановите на лацио знаат тоа да го ценат тоа![]()
Каква честитка?
(си ги поврзав работите)
Мунтари ќе игра.Ај некој од фановите од Милан ако сака да ми каже кои играчи нема да бидат во можност да настапат против Јуве ?
Мунтари ќе игра.
Фламини, Балотели и Боатенг најверојатно нема да настапат.Ај некој од фановите од Милан ако сака да ми каже кои играчи нема да бидат во можност да настапат против Јуве ?
Фламини, Балотели и Боатенг најверојатно нема да настапат.
Мислам дека ова ќе е составот
Абате Запата Мексес Де Шиљо
Монтоливо Амброзини Мунтари
Нианг/Робињо Пацини Ел Шарави.
А ако е спремен Боатенг 100% тој ќе игра десно кај Нианг.
По секако 2ка ќе еAко ова е составот чиста 2ка ќе биде![]()
, иначе составот е тој евентуално мојт кај Нианг измена и ете на место Амброзини-Ночерино да е, само се молам да не ја напрајт таја глупост.