Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Голов ми е бетер од на ПЕС(па и ФИФа). Не знам за вас, ама чуден однос имаа овие од Сампдорија кон иличич акцијава. :cautious:

Оди види го на Менез, па зборувај :)

Обично оние со тешки промашувања у Јуве завршуваат, да не заврши и овој исто? :D
Џакерини, Вучинич, ќе биде ли овој трет?

eve vi sto misli El Coco za Juve, taka da ne se nadevajte mnogu mnogu :P

eve vi sto misli El Coco za Juve, taka da ne se nadevajte mnogu mnogu :P
За ова гомно не се ни надевам. Станува збор за одличен фудбалер ама карактер 0 дури и под нулата. Јас само знам дека ако продолжи во ова темпо ќе налета на некој Споли и дека ќе отсуствува подолго време од фудбалските терени.Иако искрено се надевам дека како што расте и се равива дека ќе се смири и ќе стане по примерен играч (дестро пример)

За ова гомно не се ни надевам. Станува збор за одличен фудбалер ама карактер 0 дури и под нулата. Јас само знам дека ако продолжи во ова темпо ќе налета на некој Споли и дека ќе отсуствува подолго време од фудбалските терени.Иако искрено се надевам дека како што расте и се равива дека ќе се смири и ќе стане по примерен играч (дестро пример)
Моџи, ѓубрево го имаше окарактеризирано како циркузант. Мислам дека е доволно

Ххаха. Абе јас не знам што се залетувате со такви играчи, кои ги има стотици, а не вредат пет пари. Овие се родиле со некоја си дарба со топката во нозете и ништо повеќе. Фудбалот е многу повеќе од тоа денес. Така да фрлете секаков играч кој нема појма од тактичка дисциплина и однос на теренот. Тие си остануваат, т.н вечни таленти :D

Циркузант за кого европските гиганти г’з даваат за да го доведат. :D да играше во Англија или Шпанија ќе беше уште подобар. А мислењето на Моџи е бирно колку и предвидувањата на Баба Ванѓа.

И сеа си спокоен што ни ги затвори муцките нели :icon_lol:
Изгледа заборавил дека од Јуве играчите сите се класа над другите играчи од другите екипи, и дека нема никакква споредба и дека играат со префинетост и стил. Сигурно ова е оптичка варка :cautious: :cautious:

Изгледа заборавил дека од Јуве играчите сите се класа над другите играчи од другите екипи, и дека нема никакква споредба и дека играат со префинетост и стил. Сигурно ова е оптичка варка :cautious: :cautious:
Сарказам левел ОЧАЕН (y)

Не зборете за Ламела бе. Јас со раширени раце би го дочекал во Јуве. Тој е еден од ретките таленти во Серија А и такви играчи се секогаш добредојдени за подигнување на квалитетот на лигата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom