Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.349
- Поени од реакции
- 18.820
Оди види го на Менез, па зборувајГолов ми е бетер од на ПЕС(па и ФИФа). Не знам за вас, ама чуден однос имаа овие од Сампдорија кон иличич акцијава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди види го на Менез, па зборувајГолов ми е бетер од на ПЕС(па и ФИФа). Не знам за вас, ама чуден однос имаа овие од Сампдорија кон иличич акцијава.
Оди види го на Менез, па зборувај![]()
Јадев, затоа само напишавПа пушти го, не дозволувај да се мачам да го барам.
![]()
Обично оние со тешки промашувања у Јуве завршуваат, да не заврши и овој исто?
Џакерини, Вучинич, ќе биде ли овој трет?
За ова гомно не се ни надевам. Станува збор за одличен фудбалер ама карактер 0 дури и под нулата. Јас само знам дека ако продолжи во ова темпо ќе налета на некој Споли и дека ќе отсуствува подолго време од фудбалските терени.Иако искрено се надевам дека како што расте и се равива дека ќе се смири и ќе стане по примерен играч (дестро пример)
eve vi sto misli El Coco za Juve, taka da ne se nadevajte mnogu mnogu![]()
Моџи, ѓубрево го имаше окарактеризирано како циркузант. Мислам дека е доволноЗа ова гомно не се ни надевам. Станува збор за одличен фудбалер ама карактер 0 дури и под нулата. Јас само знам дека ако продолжи во ова темпо ќе налета на некој Споли и дека ќе отсуствува подолго време од фудбалските терени.Иако искрено се надевам дека како што расте и се равива дека ќе се смири и ќе стане по примерен играч (дестро пример)
И сеа си спокоен што ни ги затвори муцките нелизборат за Ламела и неговиот а не виделе Видал шо праи....Башка на пријателска утакмица....
Изгледа заборавил дека од Јуве играчите сите се класа над другите играчи од другите екипи, и дека нема никакква споредба и дека играат со префинетост и стил. Сигурно ова е оптичка варкаИ сеа си спокоен што ни ги затвори муцките нели![]()
Сарказам левел ОЧАЕНИзгледа заборавил дека од Јуве играчите сите се класа над другите играчи од другите екипи, и дека нема никакква споредба и дека играат со префинетост и стил. Сигурно ова е оптичка варка![]()
![]()