Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Бонучи го крена дајвањето на сосема друг левел:pos:

Сигурен сум дека и он некогаш ако го глеа тоа видео си се цепи од смеење за тоа каква цепаница испадна:icon_lol:[

Сигурен сум дека и он некогаш ако го глеа тоа видео си се цепи од смеење за тоа каква цепаница испадна:icon_lol:[

Никогаш повеке се немам смеено на дајв како оние на Бонучи и на Џилардино против Селтик.Тоа треба да се доживее :pos:

Никогаш повеке се немам смеено на дајв како оние на Бонучи и на Џилардино против Селтик.Тоа треба да се доживее :pos:

Не сериозно треба да се најде некој новинар и да ги собере на едно место и да им ги пушти клиповите па ептен сакам фаците да им ги видам :D

Го чекав Јуве Тим 2 2+, и кога го видов што направи, све на куп му собрав... Иначе 0-1 беше, и некаде 88 минута...
За 9 000 добивка со 50 денари уплата... А бе, од пета пцуење...

601366_521434237900296_1689775972_n.jpg

И на сликава го нема Буфон.

:cuc: :cuc::cuc:

Фелипе Мело изгледа пак ќе го гледаме во Серија А, Лацио се интересирале за него.

Фелипе Мело изгледа пак ќе го гледаме во Серија А, Лацио се интересирале за него.

Лацио секогаш се интересира за 500 играчи, па на крај у 5 до 12 доаѓа на фри трансфер некој што ни мајка му не го знае. Така да ништо ни од Мело, ни од никој друг за кој "се интересира" Лацио. Тоа е... со Лотито како претседател и Таре како спортски директор... :tapp:

Абе ајде што се зафаќате за Интер, остајте ги луѓето на мира :D.
Туку дај да не се зафркаваат таму многу, другата сезона сакам Интер да го видам конкурентен. Не е интересно вака, едноставно и квалитетот на италјанскиот фудбал опаѓа и жарот во лигата исто така. Иако според мене за Интер да се подобри во следните години му е потребен нов, поспособен сопственик и се разбира тренер. Не е добро според мене со Страма да се залажува Интер.

Абе ајде што се зафаќате за Интер, остајте ги луѓето на мира :D.
Туку дај да не се зафркаваат таму многу, другата сезона сакам Интер да го видам конкурентен. Не е интересно вака, едноставно и квалитетот на италјанскиот фудбал опаѓа и жарот во лигата исто така. Иако според мене за Интер да се подобри во следните години му е потребен нов, поспособен сопственик и се разбира тренер. Не е добро според мене со Страма да се залажува Интер.
Мислам дека и врапчињата знаат што е потребно за Интер пак да биде конкурентен,али ај да не почињам,поштуем изборен молк :D

Мислам дека и врапчињата знаат што е потребно за Интер пак да биде конкурентен,али ај да не почињам,поштуем изборен молк :D
аххахаахха, се помислив малку но се сетив на што мислиш :pos:...
Така може да се зафркаваме и слично, ама јас не сакам провокации и караници како мали деца. Јас почитувам фудбалска дискусија. Кога ќе прочитам дека некој сака да се зафркава на сметка на Јуве дека биле во втора лига или пак некој Интер или било кој клуб да го нарекува со различни имиња едноставно не ми се допаѓа како звучи и имам импресија дека на другата страна има мало дете од 10 год. или пак некој кој заборавил да порасне :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom