Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а запата со рака кога ја мавна ништо не е битно тоа, абе ги гледам фиорентина на стрим а милан на телевизор и си викам како е можно милан да се пред фиорентина... квадрадо подобaр дриблинг има од цел милан на квадрат

ауфВакво легендарно мислење околу дриблинзите и состојбата на табелата треба да се цитира секој ден за да го има на секоја страна.
ауф

да за смеење е квадрадо валеро пизаро види ги што прават партали креираат шанси голови даваат а вие чекате пенал само, за тоа убаво ви покажаа у милано 1-3 мислам беше![]()
да за смеење е квадрадо валеро пизаро види ги што прават партали креираат шанси голови даваат а вие чекате пенал само, за тоа убаво ви покажаа у милано 1-3 мислам беше![]()
Сампдорија ви го отвори шупакот па дали аналогно на тоа тие повеќе од Јувентус ја заслужуваат титулата?
Би идел на игнор листата ама интересни ми се за глеање вакви куртончиња ко тебепа и на самдорија да и свиреа пенали како на вас ке беа 3то место
Би идел на игнор листата ама интересни ми се за глеање вакви куртончиња ко
тебе![]()
Ги миел рацете со варикинаОд кога „црнците„ имаат бели раце?![]()

Вака така бар титулата АЦ Пенал пак ќе си ја одбранат и годинаваДобиени пенали:
Милан, Каљари - 8
Јуве, Наполи, Фиорентина - 7
Рома - 6
Лацио - 5
Интер - 3
Пенали против:
Наполи - 0
Милан - 2
Јуве , Рома - 4
Фиорентина, Лацио - 5
Интер - 3