- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
На ова ми текна и мене, баш и ја гледав утакмицата ама глупо ми е да си во најлошиот тим во Сериа А заради футната шанса во Лига Европа.Radi ova
На ова ми текна и мене, баш и ја гледав утакмицата ама глупо ми е да си во најлошиот тим во Сериа А заради футната шанса во Лига Европа.Radi ova
Нема логика Лусио да биде во составов бидејќи не доби шанса да се покаже.. Изигра само 1 утакмица во Сериа А ... Матри е со право во овој најлош состав ..најлошиот состав во сериа а за оваа полусезона
Abiati, De Silvestri, Silvestre, Lucio, Armero, Boateng, De Rossi, Lulić, Pato, Matri i Meggiorini.
А Пато доби?Нема логика Лусио да биде во составов бидејќи не доби шанса да се покаже.. Изигра само 1 утакмица во Сериа А ... Матри е со право во овој најлош состав ..
ova bese kvalifikaciii za ls... koga ispadnaaНа ова ми текна и мене, баш и ја гледав утакмицата ама глупо ми е да си во најлошиот тим во Сериа А заради футната шанса во Лига Европа.
Добро де мање битно, не беше во Сериа А.ova bese kvalifikaciii za ls... koga ispadnaa
Еве ти слободно обиди се да најдеш некој "поасален" гол.Шарави иако е најдобар стрелец мене лично не ме импресионираше нешто посебно, освен голон со Зенит кога стварно им ја изработи одбраната друг поасален гол не му видов. .
Според тебе Matri > El Shaarawy?e so 90% od golovite mu se od kontra samo 2-3 igraci ima vo odbrana, a protiv bunker ne vidov ni 1 gol, i matri moze da dava protiv 2-3 odbrnabeni ako igra
ne matri=elsahrvai, i matri pred da dojde u Juve bese vaka kako sharavi davase golovi od kontri, ama u Juve igra protiv bunker i se gleda deka za protiv bunker nemoze sekojСпоред тебе Matri > El Shaarawy?
#eVlada na RM we have a problem over here.ne matri=elsahrvai, i matri pred da dojde u Juve bese vaka kako sharavi davase golovi od kontri, ama u Juve igra protiv bunker i se gleda deka za protiv bunker nemoze sekoj
znam deka tesko ti paga realnosta tapa ste kako tim edinstvena svetla tocka mislite deka e elshavrai, ama koga ke vidis porealno i ne e nesto kojznae sto#eVlada na RM we have a problem over here.
Reporting..................please wait.
Redirecting to Demir Hisar....plese wait....
Connected to Demir Hisar...Welcome !!
Понатака ќе си се снајдеш,ќе ти се обраќаат на македонски
Целта на постот не ми беше да го омаловажам Шарави туку само да кажам дека лично мене до сега не ме импресионираше иако е најдобар стрелец во Серија А. Тука мислам на тоа дека не направи ништо спектакуларно, даваше голови да, но без да направи некој посебен БУМ. Али пак ќе ти повторам, ова е МОЕ мислење, не мора да биде така како што викам јас, ипак ствар на вкусови е нели. Мене според стилот на играта повеќе ми се допаѓа Ламела, кај Шарави ме нервира што е многу себичен, но тоа не значи дека е слаб играч, напротив, неговото време допрва доаѓа и се надевам ќе се развива во вистински правец бидејќи Италија станува премногу дефицитарна со добри играчи.Еве ти слободно обиди се да најдеш некој "поасален" гол.
Те сватив што сакаш да кажеш многу јасно и не ти се љутам ако не ти се свиѓа EL92, само ти реплицирав на тоа дека не си видел неколку поасални голови, па еве ти видео и шанса да најдеш некој таковЦелта на постот не ми беше да го омаловажам Шарави туку само да кажам дека лично мене до сега не ме импресионираше иако е најдобар стрелец во Серија А. Тука мислам на тоа дека не направи ништо спектакуларно, даваше голови да, но без да направи некој посебен БУМ. Али пак ќе ти повторам, ова е МОЕ мислење, не мора да биде така како што викам јас, ипак ствар на вкусови е нели. Мене според стилот на играта повеќе ми се допаѓа Ламела, кај Шарави ме нервира што е многу себичен, но тоа не значи дека е слаб играч, напротив, неговото време допрва доаѓа и се надевам ќе се развива во вистински правец бидејќи Италија станува премногу дефицитарна со добри играчи.
хахахаа ѕвер!e so 90% od golovite mu se od kontra samo 2-3 igraci ima vo odbrana, a protiv bunker ne vidov ni 1 gol, i matri moze da dava protiv 2-3 odbrnabeni ako igra