Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво Ел Шарави е подобар од Зубита...
Второ морам да ти признаем дека ова е еден од поглупите коментари што сум ги прочитал у задње време, а сум читал у тој период и коментари на црнците од париз

Шарави подобар од Суарез.. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Дечко иди ставај во темана НБА сликички од сунѓерот Боб не се бламирај жити мене.

Што се случи со голот на Асамоа не видов? Зошто го поништија?

Немаше гол ако добро видов. Имаше статива, одбрана, покрај гол. Пенал мислам бараа.

Па или се освести судијава, или ....:vozbud:

Оф леле... јас пак мислев в гол влегла топката. :facepalm:

И мене така ми се виде прво, не си единствен:)

Не треба Јувентус да победи натпреваров.....
Ау Видаааааал:tapp:

Конечноооооооо!
Наргиииииииииииии:vozbud:

Го имаш во тимот Пирло мајстор за изведување пенали му даваш да шутира пенал на Видал :facepalm: .

6+

Некој треба да тепа тука:D

хахахахахахахах
Матриииии! :vozbud:

Vody Местач! Уууууууу:icon_lol:

Денешново судење беше ср*ње .. Прво непостоечки пенал за Каљари, според мене досудениот пенал за Јуве исто така беше непостоечки, но мораше барем 1 во тие 2 ситуации да свирне пенал каде што во првата акција беше турнат Кваљарела во 1 пол, и Асамоа во второ полувреме (тука чист ко солза пенал, играчот беше оневозможен од метро да даде гол, т.е беше апла турнат) .. Е сега црвениот картон и те како беше чист, овие копачи испаднаа Каљари, и според мене третиот гол беше од офсајд т.е подавањето кон Џовинко мислам дека овој беше во офсајд а не Вучко .. Е сега вториов гол не знам како да го коментирам, се виде дека топката го удри во рацете на Видал али типацот си го криеше стомакот и немаше намера ( тој од Каљари со сета сила шутна накај него, оправдано се заштити со рацете притоа му беа залепени за телото) ....

3 бода

tumblr_lz0mmdyMJM1qztwte.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom